|
|
#151 | |
![]() |
Ja zeszły weekend lajtowo, niestety z wyjazdu 3/4 w deszczu kumpel na AT ja na streecie miło ciepło mokro. Też tak bywa. Niestety parasola nie miałem.
Cytat:
![]() Pozdrawiam
pozdrawiam michoo Ostatnio edytowane przez wierny : 08.06.2025 o 11:54 Powód: Połączenie postów. |
|
|
|
|
|
|
#152 |
![]() |
Ja wczoraj na powrocie w górach Orlickich miałem wszystkie odmiany deszczu i niestety zimno. Grzane manety to będzie kolejny planowany zakup.
|
|
|
#153 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2016
Miasto: Zagórów
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 miesiące 2 dni 22 godz 24 min 55 s
|
|
|
|
|
|
|
#154 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: Lublin
Motocykl: LC8-950ADV,EXC 450, ROAD KING EVO
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 20 godz 19 min 5 s
|
Hej! Zna ktoś może firmę Harley-Davidson Legends z Będzina
? Pytam czy są wiarygodni? Może ktoś zna kogoś kto był ich klientem? Może ktoś zna właściciela, pracowników? Warto gonić z Lublina za legendą? Chciałbym sobie i nie tylko oszczędzić wkurwienia jeśli nie są wiarygodni...
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Moderator
![]() |
Mąż koleżanki kupił niedawno u nich FATBoya, ale jeszcze nie widziałem i nie znam opini o sprzedającym. Podpytam. Do Będzina mam rzut beretem, więc mogę pojechać wybadać temat.
|
|
|
#156 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: Lublin
Motocykl: LC8-950ADV,EXC 450, ROAD KING EVO
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 20 godz 19 min 5 s
|
|
|
|
|
|
|
#157 |
![]() |
Pany, czy Night Rod lub też V- rod to duży motocykl? Czy facet 188 nie będzie wyglądał jak siedzący na owczarku? Czy ma istotne wady, które wychodziły w trakcie lat produkcji?
|
|
|
|
|
|
#158 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2018
Miasto: Opolskie
Motocykl: XR 600
Online: 3 tygodni 10 godz 9 min 47 s
|
He he nie jest Harleyem.
|
|
|
#159 |
![]() |
Porsche prawie 😀 raczej mały motocykl.
Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#160 |
![]() |
O to, że nie jest harrym to już słyszałem. Za rzadko trzeba w nim dokręcać śrubki
|
|
|
|
![]() |
|
|