|   | 
 | |||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  30.10.2011, 02:34 | #21 | |
|  Zarejestrowany: Jun 2010 Miasto: Bieszczad PL, co. meath IRL. 
				 Motocykl: nie ma!!!!!!! Przebieg: +-50k   Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 7 min 47 s |   Cytat: 
  ja siegam cala stopa jak jest At jest zaladowana cala. Czyli na ten przyklad majac zawieszenie z lc4 mozna poszukac drugiego z ktorego mozna przelozyc dol lagi za mocowaniem na zaciski hamulcow wtedy jeszcze adapter, i bylyby dwie tarcze. hmm no bo niezwykle trudno znalesc zawieche z lc8 
				__________________ Plany i marzenia to pozwala twardo stapac w rzeczywistosci.... chyba!!!!!! | |
|   |   | 
|  30.10.2011, 14:08 | #22 | 
| majsterkowicz amator  Zarejestrowany: Aug 2008 Miasto: Galway/Wyrzysk 
				 Motocykl: XR650r & XRV750 Przebieg: ~50kkm+ Galeria: Zdjęcia   Online: 3 miesiące 4 tygodni 21 godz 41 min 42 s |   

A może ktoś - komuś by się chciało zrobić taki FAQ odnośnie zawieszenia - coś jak Samul zapodał LINK tylko ogólnie na temat możliwych opcji tjuningu zawieszenia. Dostępne zawieszenia, zalety, wady, co pasi a co trzeba dorobić, jakie sprężyny, oleje itp, itd.... Sam chciałbym zmienić zawieche w Afri - ale na ten moment nawet nie wiem czego szukać - wiem - wszystko jest na forum tylko trzeba to znaleść... 
				__________________  -=TyMoN=- _______________________________________ Moje spalanie:  Mój kanał YouTube Moja "TwarzoKsiążka" | 
|   |   | 
|  30.10.2011, 14:21 | #23 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2009 Miasto: Gwe/Warszawa 
				 Motocykl: CRF1000, RD04   Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 17 min 16 s |   

Dużo już było napisane. Wystarczy poczytać, np: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=7480 lub ogólnie dział o zawieszeniu.    | 
|   |   | 
|  30.10.2011, 14:53 | #24 | 
| majsterkowicz amator  Zarejestrowany: Aug 2008 Miasto: Galway/Wyrzysk 
				 Motocykl: XR650r & XRV750 Przebieg: ~50kkm+ Galeria: Zdjęcia   Online: 3 miesiące 4 tygodni 21 godz 41 min 42 s |   

małem na myśli Afripedie - miejsce gdzie bedą same konkrety - bez oftopicu na temat np wkładania silnika do innej ramy   a w Afripedii brak konkretów na ten temat: Zawieszenia tyl-modyfikacja i wymiana Takich artykułów tam brakuje... 
				__________________  -=TyMoN=- _______________________________________ Moje spalanie:  Mój kanał YouTube Moja "TwarzoKsiążka" | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Czym jeździ listonosz ? | MECENAS | Kwestie różne, ale podróżne. | 4 | 17.03.2010 11:56 |