|   | 
 | |||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  17.05.2011, 16:16 | #1 | 
|  Zarejestrowany: May 2010 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze Przebieg: .......   Online: 1 miesiąc 1 dzień 5 godz 50 min 7 s |   

Nadają się do tego celu doskonale magnesy od kontaktronów stosowanych w systemach alarmowych. Ja taki mam założony i działa. Można taki kupić zalany w plastiku o średnicy 8-10mm (pasuje w dziurki tarczy hamulcowej a jak nie pasuje to taki otwór można wywiercić) koszt - masz 20 PLN. np: http://www.volta.com.pl/pl/produkty/...a-tapv-10.html Ostatnio edytowane przez agl123 : 17.05.2011 o 16:19 | 
|   |   | 
|  18.05.2011, 09:27 | #2 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2010 Miasto: PRZEWORSK 
				 Motocykl: RD04 Galeria: Zdjęcia   Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 43 min 39 s |   

Czytam tak, że wklejacie w otwory w tarczy i jakoś nie mogłem sobie tego u mnie wyobrazić. A przecież ja nie mam oryginalnej tarczy   PICT8143.jpg Będę musiał coś wykombinować. Dzięki wszystkim. 
				__________________ 1) Cztery koła poruszają ciało, a dwa duszę. 2) Szczury są jak ludzie, choć odwrotnie może być. | 
|   |   |