Cytat:
Napisał Hankiss007
Trasa ambitna. Nie chcę psuć nastroju âa hoj przygodoâ, ale mam praktyczne pytanie. Jaki budżet założyłeś na taką eskapadę? Czy w ogóle zakładałeś jakiś budżet, czy lecisz na żywioł i nie liczysz kosztów? Zdjęcia i wrażenia z podróży są super, ale jestem przekonany że aspekt finansowy byłby równie ciekawy. Szczególnie dla ludzi którzy zachęceni Twoimi relacjami, chcieliby również zaliczyć taką trasę. A tym czasem, szerokiej drogi.
|
Nie psujesz nastroju

Oczywiście, że przed wyjazdem przeliczam zamiary na siły, zarówno moce finansowe, jak i dostępne u pracodawcy „roboczodni” urlopowe, a także kondycję fizyczno-psychiczną (czy ja wytrzymam sam ze sobą tyle czasu?

). Jednak zgodnie z założonym planem opowieści, podsumowanie wycieczki podam na końcu
Cytat:
Napisał jezyk0
ja widzę że już po podróży
|
Fizycznie tak. Ale mózg nie do końca jeszcze zaakceptował starą codzienność, bez kilometrów w siodle, bez wiatru i zapachów docierających przez szczeliny kasku, radości, życzliwości, otwartości spotkanych obcych ludzi, bez wielkich przestrzeni i rozległych krajobrazów i tłocznych gwarnych miast...