|  | 
|  12.01.2020, 20:35 | #1 | 
| Gość 
				 Online: 0 |   | 
|   | 
|  12.01.2020, 20:43 | #2 | 
| I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24  |   

Zebralight h600 ale ten miernik w fonie to chyba jest o kant doopy potłuc. Poniżej armytek wizard pro.   | 
|   |   | 
|  12.01.2020, 20:54 | #3 | |
| Gość 
				 Online: 0 |   

Dobra, to podsumujmy: - zebralight h600, cena 500 PLN - 15300 luxów w pomiarze (https://allegro.pl/oferta/latarka-cz...SABEgJXHPD_BwE) - armytek wizard pro, cena 345pln - 49 555 luxów w pomiarze (https://allegro.pl/oferta/latarka-ar...CABEgJLfPD_BwE) - forumowa nazwa:"chiński badziew" cena 100 PLN - 32 000 luxów *** Cytat: 
   Ostatnio edytowane przez wojtekk : 13.01.2020 o 10:04 | |
|   | 
|  13.01.2020, 10:06 | #4 | |
| Gość 
				 Online: 0 |   Cytat: 
 Czy inni koledzy mogą pomierzyć swoje markowe sprzęty i wrzucić tu analizy? Czy ktoś jeszcze zdecydowałby się wysłać latarkę do testów? | |
|   | 
|  13.01.2020, 11:23 | #5 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Gdańsk Olszynka 
				 Motocykl: RD07   Online: 3 miesiące 3 tygodni 5 dni 13 godz 8 min 0 |   | 
|   |   | 
|  13.01.2020, 12:16 | #6 | |
|  |   Cytat: 
   | |
|   |   | 
|  13.01.2020, 12:32 | #7 | |
|  Zarejestrowany: Aug 2017 Miasto: Zgierz 
				 Motocykl: EXC 250 TPI Przebieg: galanty   Online: 2 tygodni 4 dni 20 godz 54 min 38 s |   Cytat: 
  pomiar światła telefonem można sobie wsadzić w nos Panowie, takie testy robione telefonem nie mają sensu zresztą już to zostało napisane. Tylko firma kurierska zarobi na przewożeniu latarek a wyniki będą od czapy Ostatnio edytowane przez Marcinnn6 : 13.01.2020 o 12:42 | |
|   |   | 
|  13.01.2020, 13:15 | #8 | |||||||||||||||
| Gość 
				 Online: 0 |   

Panowie, chyba jakieś jaja się dzieją, więc pozwolę sobie podsumować naszą dyskusję bo zaraz będę udowadniał, że nie jestem wielbłądem  1. Wrzucam na forum informację, że kupiłem tanio a dobrze. Nie mam w tym interesu, nie znam się, piszę i tyle. Nie znam się, bo kupiłem, świeci, cieszy mnie, może kogoś też. Zrobiłem ten nierozważny krok NIE CZYTAJĄC ŻADNEGO FORUM!!! Masakra  2. Dowiaduję się, że kupiłem szajs. Ok, szanuję. Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 3.1Zauważmy, że bez żadnych pomiarów czymkolwiek się o tym dowiedziałem. OK  Mam gówno, szanuję zdanie osób, które się na tym znają. 3.2. Co więcej, pada deklaracja porównań. Myślę, że ma to sens - porównać organoleptycznie szanując zdanie speców, którzy z mojego ogłoszenia wywnioskowali, że mam szajs. Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  4. Są inne głosy, które tym bardziej mnie skłaniają do porównań: Cytat: 
 Cytat: 
 Proponuję metodę porównania organoleptycznego: Cytat: 
 7. Po pewnym czasie dowiaduję się, że pomiary nie mają sensu i - na marginesie zabawne - że ja je wymyśliłem  Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
 P.S.1. Możecie mnie oświecić (sic!) jak porównać latarki? Ja myślałem, że po prostu włączeniem  : włączę moją chooooynie z markowymi armatami to zobaczę i na forum napiszę... Ale wyjdzie na to, że jak poświecę na ścianę to się dowiem, że to pseudo test  *** P.S.2. Mam takie przemyślenie - podsumowanie: ta dyskusja oraz o butach z Chin przypominają debatę na forum BMW  Jak nie masz firmowego stroju, aluminiowych kufrów to nie masz adwenczurowego sprzętu  O butach się dowiedziałem, że (na podstawie zdjęć) chujnia, bo przecież za dwa- trzy razy drożej można markowe. O latarkach, że (na podstawie zdjęcia) chujnia, bo przecież za 3-5 razy drożej można markowe. Podkreślam - na podstawie zdjęcia dowiaduję się, że chooynia  Jak włączamy markowe do testów, to już apka (jednak coś więcej niż zdjęcie!) okazuje się choooynią, bo..... coś testy wypadły rzekłbym ... słabo  Wniosek: zostaję z moją chujnią i przeświadczeniem, że hiperduper latarki są hiperduper lepsze i że nie umiem "naprawdę używaż latarki ( Cytat: 
  Serio - nie chce mi się więcej pisać na ten temat. Errata - dziękuję kolegom, którzy chcieli wysłać swoje latarki do testów! Chyba nie ma sensu, bo i tak test będzie pseudo  Uśmiecham się na myśl, że nikt z krytykujących "moją latarkę" się nie odważył   Ostatnio edytowane przez wojtekk : 13.01.2020 o 13:26 | |||||||||||||||
|   | 
|  12.01.2020, 21:13 | #9 | 
|  Zarejestrowany: Sep 2018 Miasto: Słocina 
				   Online: 2 miesiące 3 tygodni 4 dni 8 godz 30 min 33 s |   

Od dziesięciu lat używam Ledlensera P7 i jestem zadowolony. Cała metalowa jak przystało na sprzęt taktyczny, do tego mała i zgrabna. Nigdy mnie nie zawiodła, ma zooma i dwa "biegi", na słabszym świeci całą noc i cały dzień... Oprócz mocnego leda ma bardzo dobrą soczewkę skupiającą z zasięgiem ponad 200 m.  Niewiele krócej, w serwisie, używam na co dzień najtańszej czołówki Ledlensera. Nie do zajechania. Jedyne wady to cena. Ale warto. Zawsze obie biorę na motór i nic więcej mi nie trzeba. Do tego dokupiłem za 3 dychy zestaw z dyfuzorem i "abażurkiem" robiący z P7 lampkę nocną do powieszenia w namiocie. | 
|   |   | 
|  12.01.2020, 21:15 | #10 | |
| Gość 
				 Online: 0 |   Cytat: 
 | |
|   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Latarka czołówka | Boski-Kolasek | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 179 | 09.02.2025 00:20 | 
| Tania nawigacja GPS | Mecia | Hardware | 150 | 08.08.2016 15:08 | 
| Latarka dla nurków | Kupek | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 2 | 25.07.2014 22:52 |