|   | 
 | |||||||
| Inne zbroje, ochraniacze, stabilizatory, bielizna, akcesoria, itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  11.01.2020, 16:52 | #1 | |
| Gość 
				 Online: 0 |   Cytat: 
  Ja opłacam przesyłkę w dwie strony. Chcę stanąć, gdy jest ciemno i zobaczyć, czy jest różnica, jak duża (opiszę, zrobię i wstawię zdjęcia) i subiektywnie niech każdy wyciągnie wnioski, czy warto. Ja również zamierzam. Ja wcale nie zakładam, że moja jest hiper-duper. To (1) chińska (2) podróbka. Możę faktycznie chujnia choć na razie twierdzę, że jest zajebista  Ale może jak zobaczę klasową latarkę, to zrozumiem, że błądzę. Kto mógłby wysłać? Najbardziej zachęcam tych, którzy ze zdjęć i pochodzenia napisali, że chujnia, badziew etc  Przyślijscie swoje armaty  Jak nikt z powyższych nie wyśle, to oczywiście przyjmę od innych równie chętnie. Najchętniej to przyjmę kilka sztuk  Wysyłka będzie kosztowała tyle co moja latarka, ale ja naprawdę jestem ciekaw!!! | |
|   | 
|  11.01.2020, 17:16 | #2 | |
|  Zarejestrowany: Jul 2015 Miasto: KRASNYSTAW 
				 Motocykl: RD04 Galeria: Zdjęcia   Online: 1 tydzień 2 dni 12 godz 34 min 50 s |   Cytat: 
 Widać tam różnice między nimi w świeceniu, czasie świecenia, stabilizacji spadku mocy itp. Jeżeli na filmie widać różnicę, to na żywo jeszcze bardziej będzie widać różnicę  Pytanie tylko czy ta różnica jest warta większych pieniędzy. Dla wymagających jest warta dla mniej wymagających nie. | |
|   |   | 
|  11.01.2020, 17:36 | #3 | |
| Gość 
				 Online: 0 |   Cytat: 
  ale.chce porównać tę moją chińska czy taka słaba w porównaniu do doświadczeń doświadczonych kolegów posiadających markowe z parametrami. | |
|   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Latarka czołówka | Boski-Kolasek | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 179 | 09.02.2025 00:20 | 
| Tania nawigacja GPS | Mecia | Hardware | 150 | 08.08.2016 15:08 | 
| Latarka dla nurków | Kupek | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 2 | 25.07.2014 22:52 |