|
|
#1001 | |
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1002 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
Online: 4 miesiące 10 godz 10 min 32 s
|
|
|
|
|
|
|
#1003 |
![]() |
Potrzebuje jakiegoś wsparcia?
Nie wiem... Kolczugę może? |
|
|
|
|
|
#1004 | |
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1005 |
![]() |
Mongolia.
Pytanie czy koniem czy czym... |
|
|
|
|
|
#1006 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 5 dni 2 godz 40 min 15 s
|
A to Robert Kępa, to kolejne alter-ego Darka?
|
|
|
|
|
|
#1007 |
![]() |
Dwa. I Robert i Kępa - zależy gdzie spojrzeć.
|
|
|
#1008 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2016
Miasto: TKI
Motocykl: TA 700
Online: 2 miesiące 4 dni 19 godz 30 min 58 s
|
Wczoraj, jak kliknąłem w ten link to wyświetlał się ślad z Berlina przez Wrocław do Oleśnicy, a dziś już paręset kilometrów po Mongolii. Co przyniesie jutro
? Może Perth i okolice
|
|
|
|
|
|
#1009 | |
|
Administrator
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#1010 |
|
Motocykl: x2=4x4
Online: 9 godz 23 min 15 s
|
No Bruber poleciał na konie.... był nawet pomysł bym leciał z nimi ale wysypało się z dwóch powodów...
Pierwszy prozaiczny... troche za długo dla mnie jak na te czasy bo jak wiecie to ja na długie wyrypy nie jeżdżę ;-) a tu sie kilka tygodni kroi, a drugi? też prozaiczny... Nie opanowałem konia. Przed moim pierwszym i w sumie ostatnim wypadem do mongolii próbowałem takiego jednego okiełznać ale nie było determinacji. Tu chłopaki wykazały się nią w przeciwieństwie do mnie i poleciały Fajnie bo dostępne dla nich są znacznie większe obszary niż dla terenówek czy motórów. To tyle dla nich. Gorzej z nami bo Bruber vel Cichy ma cichą osobowość i pewnie nic nie napisze a zapewne jest o czym. Żywię jednak nadzieję, że w moje miejsce faktycznie wskoczył lokalny dziad co mu pióro z dupy wystaje ;-) bo wieść wiejska niesie, że dostał zgodę strażnika domowego. Przypuszczalnie jeszcze mu to sponsorują albo ciałem będzie to spłacać, ważne jednak by się to ziściło bo szkoda było biletu a i relacje mogą się pojawić :-) Czekam na sygnał od chłopaków bo prócz lokalizacji której aktualizacja też nie jest za częsta - nie wiele więcej wiemy. |
|
|
|