|
|
#81 |
![]() |
Podam przykład : wiele lat temu klient pojechał z dwoma kolegami w Alpy - wszyscy DragStar-ami 1100. Na kołach wrócił tylko on. Co się stało - ano panowie mieli jakiś gówniany płyn hamulcowy i zjeżdżając się zagotował co spowodowało wiadomoco, a wcześniej motury te traciły "ducha" na podjazdach (wolne tempo) bo gotował im się olej. Jak by mieli taki, jak mój klient to by tak nie było, dlatego np. MG musi mieć minimum W60 (firma też ma znaczenie). I tyle.
|
|
|
|
|
|
#82 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2013
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 1 min 37 s
|
|
|
|
|
|
|
#83 |
![]() |
Klasyka
![]() A do MG tylko 60 i to fullsynt. Niemniej tego oleju w v7 jest tyle co kot nasikał. Cudów nie ma. Ortodoksi HD dostali lekkiej piany jak się dowiedzieli że do evo dołożyłem porządną chłodnicę oleju z termostatem - bo nie trzeba i w teksasie też jest gorąco ![]() Sadzac po jej temperaturze w ostatni weekend hadek nie narzekał na to że ją miał
|
|
|
#84 |
![]() |
Czy full, czy minerał - mniejsze znaczenie. Często leję 20W60 minerał z Penrite i jest lepiej niż z full Motul-a.
|
|
|
|
![]() |
|
|