|
|
#1 |
![]() |
Ktokolwiek jeździł, ktokolwiek wie.
Wszystkie info mile widziane. W imieniu kolegi pytam.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
trampkarz emeryt
![]() |
Kiedyś się przymierzałem i⌠no nie wiem dlaczego ale jakoś mi nie podeszła. Przy czym to był starszy model z taką dziwną kierownicą obudowaną jak w skuterze. Ale moje postrzeganie motocykli 10 lat temu a dziś to też już trochę co innego.
Tu jest co nieco w temacie - chłop kupił nową i dość szybko pożegnał, wrócił do Suzuki. Ogólnie bardzo dobry i kompetentny motocykl ale nie do każdego - trzeba się przysiąść i pojeździć. https://forum.vstromclub.pl/honda-vf...-t1717-40.html Pozdrawiam Zimny |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
![]() |
trochę jak NC750 to jest
|
|
|
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100L
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 8 godz 23 min 45 s
|
Jeździłem. Jeśli masz pytania dzwoń. Nr na
. NC750X w porównaniu do VFR800X to jak osiołek do rumaka
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Administrator
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Na NC 750 z DCT miałem jazdy próbne i poza sztywnym zawiasem nie mam uwag.
Robi co ma robić, choć mnie osobiście dct na tym krótkim czasie wypożyczenia nie zrobiło wrażenia. Dziękuję Karol za tel. Przekazałem chłopu i się skontaktuje. Chłop szuka czegoś na asfalt do okazjonalnego przelecenia ( lub kilkudniowej wycieczki) z babą. Jeździł trampkami, dzikiem, T7 i królową ma obecnie w garażu. Tylko czasem chciałby odkręcić manetę, gdyby mu baba doskwierała za bardzo
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Miasto: Mazowieckie.
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: rośnie
Online: 11 godz 47 min 11 s