Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > NAT - Nowa (przyszła) Królowa > CRF 1000 L

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary Dzisiaj, 00:01   #1
Lakrua

Lakrua's Avatar

Miasto: Zakopane
Motocykl: NAT
Lakrua jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 tygodni 2 dni 5 godz 23 min 30 s
Domyślnie NAT- czy to już Legenda ?

Właśnie mija dekada od debiutu pierwszej NAT. U mnie CRF1000 bez DCT z 2016 . Moto kupione oczami , pięknie to wyglądało na premierze . Mogłem kupić wtedy każde moto , miałem nieograniczony budżet natomiast NaT mnie urzekła… Obecnie przejechane około 80 tys. , 80 % dłuższe wyjazdy. Wszystko z plecakiem . Przez ten czas dwie poważniejsze wizyty w rowie, z 5 niegroźnych kolizji , kilka parkingowek i chyba wszystko . Z usterek które zostały mi w pamięci: przy 24 tys. Urwałem łańcuch. Przy 30 tys . wysypało się łożysko tylnego koła, o dziwo pod salonem Hondy w Krakowie więc naprawione od ręki . O dziurze w baku nie będę pisał, to była moja wina , a raczej kolegi który we mnie wjechał… Przez pierwsze 6 lat moto serwisowane książkowo w salonie Hondy , faktur na to uzbieranych na kilkanaście tysięcy . Zbierałem je , Jak i pieczątki do książki serwisowej dla przyszłego właściciela . Ostatnio wszystko poszło w kosz. Dla mnie moto nie sprzedawalne- ma u mnie dożywocie. Natomiast dla kogoś kto by go zobaczył , mógł by się podrapać po głowie. Sam jak bym go oglądał dla kogoś to to bym powiedział że jakiś ulep …
Obecnie w planie:
malowanie zbiornika paliwa po dzwonie, dołożenie amortyzatora skrętu, serwis zawieszenia.
Wszędzie gdzie my byli , to się wróciło.
Dla mnie Królowa

Zasady Postowania