|
|
|||||||
| Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#21 |
![]() |
Nie jeżdżę na takie spędy
W tym czasie wolę po prostu pojeździć zamiast stać w tłumie Dzięki. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Moderator
![]() |
Cytat:
Nie znałem
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka 2025: Cztery i pół Afryki 2026: Bambo ze Zgierza |
|
|
|
|
|
|
#23 |
![]() |
Ja tam nie bardzo ufam angielskiej myśli technicznej. Mam jedno takie cudo z wyspy ale jak zaglądam w niektóre miejsca to włos się jeży co za zjeb to robił.
Mam nadzieję że wdpolczesnie bieliźniana marka prezentuje się lepiej bo przecież aspiruje do premium tak słyszałem.
|
|
|
#24 |
![]() |
Muszel baw się dobrze
|
|
|
#25 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: psary
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 miesiąc 5 dni 2 godz 12 min 18 s
|
A ja po kupnie Triumpha.....żałuję ,że nie zrobiłem tego wcześniej.
To jaką frajdę daje jazda tym sprzętem jest niewiarygodna. |
|
|
|
|
|
#26 |
![]() |
Wiele osób tak pisze i ciężko się dziwić bo sam pomysł trojcylindrowego moto jest zajebisty. Dziwi mnie że tylko dwie marki w tej chwili mają w swojej ofercie r3 gdzie w zasadzie każdy dłubie jakieś r2 270 chodzące jak Vka
Mam do Brytyjczyków pretensje o to że nie potrafią dopiąć swojego mechanicznego pomyślunku do końca i /przynajmniej kiedyś/ jakość była nierówna z totalnie zjebanymi błędami w projektowaniu a potem NAWET na produkcji co już jest naprawdę strzałem w kolano. Naprawdę mam szczerą nadzieję że obecnie jest inaczej i że te motorki jeżdżą bez niespodzianek i zrobienie takim współczesnym triumphem 100k jest takim samym wyczynem jak w Yamasze cp2, cp3 - czyli żadnym. Czyli że Johny nie założył odwrotnie podkładek w krzyni biegów na przykład
|
|
|
#27 |
![]() |
Mam i ja. Dużo starszy od Twojego, ale sprawuje się świetnie i chociaż od kilku lat co roku mówią sobie, że zmienię na coś nowszego to żal się rozstawać.
IMG-20250430-WA0011.jpg Enjoy! |
|
|
|
|
|
#28 |
![]() |
Jeżdżę Triumphem Tigerem 800 xca i przejechałem z nim 22 tyś.km w każdych warunkach i terenach.Nie mogę go bardzo chwalić bo nie mam takiego porównania z innymi motocyklami jak wielu na tym forum. Motocykl wszystko mający,spalanie rewelacja od nawet 3,90 przy emeryckiej jeżdzie ,6,50 autostrada a w terenie nie przekracza 5. Jak dla mnie ma za szybki pierwszy bieg i założyłem zębatkę zdawczą mniejszą o ząb czyli 15 i jest lepiej. Lubię jeździć w terenie ale trzeba tam dojechać najlepiej na kołach i Tiger w mnie w komforcie tam zawozi. Największa wada dla mnie to jego waga choć nie wygląda. Zgadnijcie ile waży dokładnie tak jak na zdjęciu, był na wadze. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
#29 |
![]() |
Kazałeś zgadywać to zgaduje bez jakiegokolwiek sprawdzania
255?Kto da więcej? ![]() Nie kazałeś zgadywać ile jest wachy w zbiorniku więc zakładam 9l.
|
|
|
#30 |
![]() |
Aktualizacja.
Oczywiście kierunki potrafią wyłączać się same ale trzeba to zmienić w ustawieniach Dziękuję Irku. Nie pisałem o kanapie. Moja w ATAS mimo „uturystycznienia” przez Zeta była marnym taboretem przy tej z Tigra. Quick Shifter - działa tak pięknie jak bym sobie tego życzył. |
|
|
|
![]() |
|
|