|
|
#781 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
Online: 2 miesiące 5 dni 4 godz 49 min 33 s
|
Cytat:
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
|
#782 |
![]() |
nie wczytuje się.
bądź mężczyzną i daj treść dokumentu, który był głosowany. musi tam byś napisane czarno na białym, że mężczyźni mogą rodzić, skoro tak zaciekle bronicie andronów fassieg |
|
|
|
|
|
#783 | |
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#784 |
|
arbozeniak
![]() Zarejestrowany: Jul 2023
Motocykl: xd
Online: 3 tygodni 3 dni 18 godz 21 min 21 s
|
|
|
|
|
|
|
#785 |
|
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 10 miesiące 3 tygodni 5 dni 4 godz 5 min 13 s
|
Nie, nie Arbo, dobrze że Zimiok pyta i zacząłem szukać i czytać dzięki niemu.
Cytat W lutym 2026 roku Parlament Europejski rzeczywiście głosował nad rezolucją dotyczącą priorytetów UE na 70. sesję Komisji ONZ ds. Statusu Kobiet (UN CSW70). W trakcie prac nad dokumentem (sprawozdanie A10-0010/2026) grupa Europejskich Konserwatystów i Reformatorów (ECR) zgłosiła poprawkę (nr 13), która miała na celu doprecyzowanie, że „tylko kobieta może zajść w ciążę”. Oto kluczowe fakty dotyczące tego głosowania: Wynik głosowania: Parlament Europejski odrzucił tę poprawkę. Za jej przyjęciem opowiedziało się 141 europosłów, przeciw było 340, a 37 wstrzymało się od głosu. Treść poprawki: Zmiana zmierzała do podkreślenia biologicznej definicji ciąży, wskazując, że jest ona stanem zastrzeżonym wyłącznie dla kobiet. Kontekst historyczny: Podobne dyskusje miały miejsce już wcześniej. W grudniu 2025 roku, podczas głosowania nad rezolucją dotyczącą inicjatywy „Mój głos, mój wybór”, analogiczna poprawka ECR została przyjęta minimalną większością głosów. Jednak w lutym 2026 r. większość europarlamentarzystów opowiedziała się przeciwko takiemu sformułowaniu w nowym dokumencie. Argumentacja stron: Grupa ECR i środowiska konserwatywne argumentowały, że bronią „biologicznej oczywistości”. Z kolei przeciwnicy poprawki uznawali ją za ideologiczną i wykluczającą osoby transpłciowe oraz niebinarne, które zgodnie z niektórymi definicjami medycznymi również mogą przechodzić przez proces ciąży. Koniec Dzięki Zimiokowi, dowiaduje się o kolejnych poziomach popierdolenia tego naszego kontynentu. Skrobanki będą robione na długiej przerwie w szkołach a ruchać się będziemy na przerwach krótkich. Mam nadzieję, że reszta normalnego świata unicestwi jak najszybciej to anzycywilizacyjne źródło , które kobiety zniża do obiektu do ruchania i skrobania w jednym. Ha Tfu
|