|
|
|||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#171 | |
|
Administrator
![]() |
Cytat:
Ale to da się poprawić. No dobra druga kwestia to ten magiczny szyfrowany zamek co i Kwinto się nie włamie, może jak systematycznie konserwowany , myty z błota , wydmuchiwana woda co się tam uzbiera, a zimowo zakraplany odmrażacz ....to może podziała.....ale chyba wolał bym coś prostszego by w najmniej odpowiednim momencie nie trzeba by go rżnąć na pół. I tak dobrze że na pilota nie zrobili
|
|
|
|
#172 |
|
trampkarz emeryt
![]() |
To jest ta moja, jak kto ma prosty stelaż to i mocowanie jest proste w zestawie.
https://a.aliexpress.com/_EGrLWzI |
|
|
|
|
|
#173 |
|
Moderator
![]() |
Pedały nie wspierające rodzimych producentów kibelrur ot co.
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka 2025: Cztery i pół Afryki 2026: Bambo ze Zgierza |
|
|
|
|
|
#174 |
![]() |
Etam
nie wspierające zaraz ![]() Dzisiaj rano wspierałem
|
|
|
#175 | |
![]() |
Ulepiłem, moim zdaniem wyszło bardzo fajnie. Ciekaw jestem czy woda nie będzie się dostawała do środka. Dno poza tym, że jest na nity wkleiłem masą uszczelniającą ale pokrywka może trochę przepuszczać. Zobaczymy - ewentualnie dobiorę tam jakiś duży oring.
Użyte elementy to rura kominkowa 0,5 m. (przyciąłem ją o jakieś 8-10 cm więc teraz ma ok 40 cm) o średnicy 150 mm, dwie obejmy 150 mm mocowane do punktów w stelażu kufrów, jedna obejma 22mm mocowana do rury od stelaża, dwa zamknięcia do skrzyń, dwa razy zaślepka rury. Trzeba tam było trochę pracy włożyć, żeby wszystko spasować, więc instalacja tego zajęła jakieś 3 godziny. Rezultat na zdjęciach. Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#176 |
![]() |
Pokrywkę trza było zrobić jak końcówka tłumika, a tak po za tym to gitarra
|
|
|
#177 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#178 |
![]() |
No niezły kaliber wyszedł
|
|
|
|
|
|
#179 |
|
Moderator
![]() |
Pięknie to wygląda.
A z wodą w środku walczyłbym odwrotnie. Wywierć mały otwór w najniższym miejscu zasobnika i niech wlatuje i wylatuje tamtędy. Ale wykon = 5+
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka 2025: Cztery i pół Afryki 2026: Bambo ze Zgierza |
|
|
|
|
|
#180 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
Online: 2 miesiące 1 tydzień 14 godz 38 min 5 s
|
Sprawdzałeś czy przy obciążeniu motocykla nie będzie wadziło o osłonę łańcucha?
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
![]() |
|
|