|
|
|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#11 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
Online: 1 tydzień 4 dni 15 godz 42 min 51 s
|
Zanim, noworoczne wpierdol.
Tymczasem stoję przed wyborem formy i kusi mnie nawiązanie do tragedii antycznej lub komediodramatu w nowszym wydaniu. A może poraz kolejny złamać formę i pioniersko... Połączyć moje przeogromne JA z nową rzeczywistością? Szeregowy Kowalski, powiedzcie własnymi słowami, co to jest ojczyzna? - Ojczyzna obywatelu poruczniku, to jak moja matka! Brawo Kowalski! A wy Nowak? Wy powiedzcie to własnymi słowami! - Ojczyzna obywatelu poruczniku... to tak jakby... matka Kowalskiego. Zatem naj sam przód wprowadzę innowację i moją pionierskość zastąpię... Pionierszczyzną. Tak... Pionierszczyzna obywatelu poruczniku, to ja! Jak wybiorę formę, to się zamelduję tymczasem czekam na pilne meldunki, z pustynnego Maroko. Edycja. W rajdzie moja ekipa ciągnie ogon. Lublin służy do dawania cienia tym, którzy doznają awarii.
Jam nie Babinicz... Elwood nic nie musi. Ostatnio edytowane przez El Czariusz : 01.01.2026 o 18:10 |
|
|
|