|
|
|||||||
| Inne zbroje, ochraniacze, stabilizatory, bielizna, akcesoria, itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#151 |
|
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
Dawid, nie dało się tego rozładować. Cały dół sie oderwał, naprawdę nie wiem jak i wisiał sobie na druciku. Nie chciałem tego do niczego wkładac żeby nie wywaliło mi w ryj.
Gdyby było całe to problem z głowy. |
|
|
|
|
|
#152 |
|
Wylizał się
![]() |
Co nowego w świecie wymyślono
? Raczej producenci czołówek i latarek idą w ogniwa 21700.Mój convoy M4U dostał poważnego strzała w oko i to przesądziło o szukaniu nowej latarki domowej. Od lewej convoy M4U, convoy M26D, sofirm SP33V3. Convoy M4U-dioda SSt-20 (chyba)-miecz świetlny, bardzo mały pobór prądu, ładowanie USB-A, mechaniczny niezawodny włącznik lekko wypukły ponad obudowę. Ogniwa 26650 i po zastosowaniu tulejek redukujących lub oringów 18650. Convoy M26D- dioda XHP70.3 HI R70, WOW ile fajnego ciepłego światła Mógłbym rzec śmiało ideał. ALE do zasilania tej diody niezbędne jest bardzo dobre ogniwo. Elektroniczny włącznik, kompletnie popieSZony sterownik do którego nijak nie mogłem się przyzwyczaić. Dodatkowo wyłączona latarka pożera prąd. Ponoć jest jakiś kombinacja włącznika, która to wyłącza. Nieważne, dla mnie sterownik niewypał ładowanie USB-CSoforn SP33V3-dioda XHP 5.0 zimna źle oddaje naturalne kolory. Dobrze świeci średnio rozproszonym światłem. Szybki, intuicyjny włącznik, który trudno znaleźć pod palcem. Pasują ogniwa 18650, 21700, 26650. ładowanie USB-C Do ogniw kupiłem też bardzo fajną wielofunkcyjną ładowarkę XTAR VX2PRO-polecam. Jakby kto chciał to za grosze oddam convoy-e z ogniwem 26650-2750mAh |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Słońce do 31.10.23
![]() Zarejestrowany: Jul 2022
Miasto: Podlasie/Tajlandia
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 27000
Online: 1 tydzień 1 dzień 17 godz 23 min 22 s
|
Mam dwie, obie ładowane przez USB-C.
Jedna to Xiaomi NexTool - typowa latarka ale z różnymi trybami świecenia. Trzeba uważać, żeby komuś nie dać po oczach, naprawdę mocno świeci. Druga to Xiaomi NexTool 6-in-1, latarka, stroboskop, lampka nocna, lampka ostrzegawcza, itp...itd... Drugą kiedyś zostawiłem włączoną i usnąłem, świeciła rano bez uszczerbku na zdrowiu. https://nextoolstore.com/collections...8nextool%C2%AE https://nextoolstore.com/collections...-nextool%C2%AE |
|
|
|
![]() |
|
|