|
|
|||||||
| Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#61 |
|
Zakonserwowany
![]() |
Rozumiem że bieda i kasy co raz mniej w tych Niemczech, ale żeby aż tak https://www.facebook.com/PolizeiLudw...ref=embed_post
|
|
|
#62 |
![]() |
Tak na marginesie.
Ja to się dziwię co ludzi mających tak wyklarowanie poglądy jeszcze w UE trzyma. Ja wiem, kitajcy są wszędzie, ale mądrale z Brukseli już nie. Kitajcow można ignorować. A biadolić można z każdej lokalizacji. Tyle OT.
|
|
|
#63 |
![]() |
Z tymi klockami to jak za prlu ,poszły do żyda ale coś trza było założyć.
![]() Rrolek ja nie poszedłem do kołchozu tylko on do mnie, kocham swoją ojczyznę jak i mój dom rodzinny gdzie są moje korzenie więc w doopie mam pomysły opuszczenia go jak mi nie pasuje.
|
|
|
#64 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
Online: 2 miesiące 14 godz 41 min 35 s
|
Cytat:
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
|
#65 |
![]() |
Nooo, ci czy tamci starają się Polskę z kołchozu wyrwać. Trzymajcie kciuki abo im pomóżcie. Same płacze nie pomogą.
|
|
|
#66 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 12 godz 14 min 33 s
|
koniec przerwy na kawę wracajmy do tematu
chińczyk po 50.000km orania.https://youtu.be/6fFVaMJ9eVs?si=c9qi9ZktMp0qtGBW Ostatnio edytowane przez mdxmd : Wczoraj o 22:02 |
|
|
|
|
|
#67 | |
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
|