|
|
|||||||
| Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#41 |
![]() |
Nie jest łatwo pozyskać dziś ludzi jak Ty. Ja to mówię, że "coraz słabszych przysyłają" Utrzymujemy się ale jest coraz trudniej z roku na rok zwłaszcza w obliczy żółtej ekspansji. Firma nie jest moja.
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakonserwowany
![]() |
Czytam że inżynier Ampelio Macchi (70 lat) kupił firmę Vent od rodziny Ciresa. Może niektórzy wiedzą że Ciresa, pod marką HM, importowała motocykle motocrossowe marki Honda i produkowała motocykle enduro oraz inne produkty w latach 80., 90. i 2000. Następnie marka zmieniła nazwę na Vent, porzucając sektor wyścigowy i enduro
Dla tych, którzy nie wiedzą, Macchi projektował motocykle Husqvarna, zanim zostały one przejęte przez KTM, oraz dwucylindrową Aprilię, model którego wielu żałuje że zaprzestano produkować Na razie nie ma mowy o tworzeniu modeli, ale kto wie w niedalekiej przyszłości ? Gratuluję że nie rezygnuje z sektora motocyklowego.
|
|
|
#43 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Miasto: Żywiec, kiedyś piwna stolica kraju.
Motocykl: RD03
Online: 1 tydzień 6 dni 21 godz 35 min 10 s
|
Dzisiaj dzwoniłem do dealera w Krakowie, testówka miała być pod koniec października ale na tą.chwile nic nie wiedzą kiedy dojadą. Chętnych zapisanych na jazdę jest ponad 80. W Niemcowni będzie kosztować 14999⏠czyli prawie 14000pln więcej niż u nas. Nie mogę się doczekać żeby się tym wynalazkiem przejechać.
|
|
|
|
![]() |
|
|