![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1421 | |
![]() |
![]() Cytat:
Nikt, myślę, nikogo nie zmusza do emigracji. To wybór, jak każdy, a dziś nie ma potrzeby emigracji, gdy coś potrafisz naprawdę robić. Praca jest doceniana a dobry pracownik jeszcze bardziej. A tak a propos, to ilu zatrudniasz pracowników i ile lat prowadziłeś firmę, że taki jesteś pewien tych krótkowzrocznych działań? Odpowiem Ci 0, bo nigdy byś tak nie napisał. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
![]() |
![]() |
#1422 |
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#1423 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1424 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 4 godz 4 min 25 s
|
![]() Cytat:
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
CRF 1100 ATAS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1426 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2018
Miasto: Olsztyn (Wa-Ma)
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: mój 3,5
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 17 godz 32 min 24 s
|
![]()
Popieram przedmówcę - to już ponad 40 postów jakby o czym innym, choć niby na temat. Do przeniesienia.
![]() |
#1427 |
Moderator
![]() |
![]()
Mogę Wam przenieść dyskusję (nie do końca związaną z tematem wątku) do Kawiarni Szkockiej. Moim zdaniem tam najlepiej będzie pasowała. Myślę też, że Fassi chętnie przyjmie nowych gości w swoim lokalu?
![]()
![]() |
#1428 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
![]() Online: 6 dni 13 godz 57 min 7 s
|
![]()
Elegancko!
W kawiarni Ukraińcy wybici co do jednego. Przyda się świeża krew.
![]() |
#1429 |
![]() |
![]()
Przenieść wszystko od postu 1382. Poszanujcie Prace Tomka. Śmietnik się robi w jednym z lepszych wątków.
![]() |
#1430 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
![]() Online: 6 dni 13 godz 57 min 7 s
|
![]() Cytat:
Polecam lekturę. I zapraszam do mojego wątku. Chętnie Ci rzucę tam rękawicę. Tylko wiesz, tam już będzie akcja solo. Nikt się za Tobą nie ujmie ani za mną. Ja wdepnę w te Twoje cyferki z przyjemnością. Nie będziesz ich już tak rzucał w oderwaniu od przykrej rzeczywistości. Rozliczę te Twoje 78% do podszewki.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
4 slot Huta Pieniacka | piotrekk | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 20.09.2013 19:44 |
Huta Pieniacka | Barył | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 04.08.2011 09:53 |
I Kaszubski Zlot Motocyklowy - 14.08.09r. | Ciapek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 17.08.2009 13:13 |
IX Ogólnopolski Zlot Motocyklowy | JuIo | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 27.07.2009 23:13 |
Zlot Motocyklowy Niechorze 24-26.07.09 | vostock | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 7 | 23.07.2009 12:06 |