![]() |
|
Szpej turystyczny - Produkty i Porady Wszystko co potrzebne do dużej i małej turystyki |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
Daicamping to to samo co Bibury. Widze, ze z Ali wysylka z Polski, to w sumie po co przeplacac za to samo z Amazona
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2015
Miasto: Warszawa
Motocykl: inne moto
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 12 godz 53 min 32 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
![]()
Ja mam z lidla, ma chyba z 15lat i nigdy nie używany można wiedzieć co Wy tym robicie z ciekawości pytam ?
![]() |
#14 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: S-ec
Motocykl: 690 R
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 7 miesiące 2 tygodni 9 godz 7 min 3 s
|
![]()
-jem, kroje na postojach
-używam z bitami do drobnych napraw na postojach (u siebie i współtowarzyszy) -otwieram piwo -tnę drut wkręcony w szprychy -docinam nożyczkami butelkę ay zrobić czyścik do lag -ucinam końcówki trytek ..itd. Ogólnie staram sie zawsze miec pod ręką czy to na nartach, rowerze czy moto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Odrzuca kule
![]() |
![]()
Ile narzędzi potrzebuje mężczyzna?
Nie zadawaj głupich pytań ![]() W domu nie mam szuflady z narzędziami, ani skrzynki pod łóżkiem w sypialni. Do garażu mam ze 100 metrów i dwa piętra. Nie chce mi się czasem latać, żeby zrobić jakąś pierdołę w domu. W ostatnim miesiącu: regulacja szuflady, mocowanie gniazdka elektrycznego, wyrywanie włosów z nosa. W pracy: naprawa klamki lodówki w roburze, wzmocnienie uchwytu tabletu i całe mnóstwo pierdół typu urwana linka dolnego łóżka tudzież szuflady w roburze, przecinanie plomb itd... W drodze drutowałem mocowanie kolanka w simsonku, kumplowi klemę w aucie dokręcałem itd... Mam w swoim krzesiwo, więc mogę rozpalić ognisko w zimę. Brak tylko otwieracza do wina. Nie noszę go ze sobą. Mam zawsze w plecaku, pod ręką. Częściej mam przy sobie zwykły scyzoryk i też się przydaje. Parafrazując jednego myśliciela>facet bez narzędzi jest nikim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#18 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Białystok
Motocykl: RD03
Przebieg: 116.000
![]() Online: 2 miesiące 1 dzień 3 godz 45 min 51 s
|
![]()
Małego toola, a dokładnie skeletoola'a mam zawsze w kieszeni. Nie ma dnia żebym go nie użył, a pracuję w biurze. Otwieranie paczek, przecinanie trytytek, dokręcenie czegoś, otwieranie butelek, przecinanie, krojenie. Duży tool z bitami noszę w plecaku. Nie raz uratował sytuację.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Szikago
Motocykl: Była ST, była DR, była RD03 Rejli. Czas na LC8 Ładwenczer. KTM690R. ATRD07. KTM 950SE
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 15 godz 47 min 56 s
|
![]()
Taki zestaw. Chińczyk i W+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() |
![]()
sporo wody w wiśle upłynęło od kiedy była forumowa akcja na luksusowego ledermana...
a pokażcie co majfrendy teraz robią godnego polecenia na Ali? tzn znaleźć COKOLWIEK to mogę sam. chodzi mi o coś co jest naprawdę ok.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Multitool - tanie a dobre | wojtekk | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 3 | 25.07.2019 20:45 |