|
|
|||||||
| Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#201 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 21 godz 13 min 43 s
|
Aaa... to Super. Bez napinki. Czekam i szerokosci.
|
|
|
|
|
|
#202 |
![]() |
Jeszcze tylko dwa miesiące i wybieramy się pierwszy raz na Stella Alpina. Będzie Polska flaga przy namiocie 💪.
|
|
|
|
|
|
#203 |
![]() |
Zlotu w tym roku nie będzie?
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego CPH2205 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakonserwowany
![]() |
Via del sale od wczoraj zamknięta do odwołania ze względu na osuwiska i lawiny błotne wywołane przez obfite opady.
|
|
|
#205 |
![]() |
Wiecie coś na temat Stella Alpina w tym roku? Odbędzie się czy dalej zakaz jazdy od ekologów bo świstaki nie mogą spać?
|
|
|
|
|
|
#206 |
|
Gość
Online: 0
|
Alberto mi właśnie napisał. Tak więc, ten tego tamtego miałem to szczęście być na kilku, a Ropuch to nawet ta swoich dwóch- pierwszej i ostatniej .
Good morning Łukasz. For now all is quiet and no one has come forward to organize a motorcycle meeting that will transform the format of the Stella Alpina into a normal motorcycle rally with registration of participants and payment of the registration fee. And after 57 editions of the Stella Alpina, a free meeting for those who wanted to participate, without registration or fee, of course, I will not be the one to organize such a change. The old Stella Alpina, unfortunately, is dead. A warm greeting. . . . . . . . .Alberto Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#207 |
![]() |
![]() ![]() Szkoda nie byłem na żadnym podejrzewam, że widoczki są tam w pytkę.
kto smaruje ten jedzie Matjasa szkoda cytować ale Siwy to wieszcz w pozytywnym brzmieniu To, że to forum istnieje jeszcze to ewenement bo ogólnie trend takich form wymiany myśli jest wymierający. Wydaje mi się że mniej relacji wynika stąd, że wszystkie "zwykłe" kierunki wyjazdów były opisywane wiele razy i już ciężko zaskoczyć, zainteresować starych wyjadaczy. |
|
|
|
|
|
#208 |
![]() |
dla widoczków to można pojechać i bez zlotu
czyli nie kumam - nie ma zlotu BO? bo czemu się skończyła wolna formuła ?i czemu teraz ktoś MUSI zrobić płatną?
|
|
|
#209 |
![]() |
Cześć. Jedziemy tam bez względu czy będzie oficjalnie zlot czy nie.Wybiera się się ktoś?
|
|
|
|
|
|
#210 |
![]() |
Jest taka opcja.
|