![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
teraz lepiej rozumiem dlaczego faszyzm narodził się we włoszech - poskładałem do kupy to dramatycznie źle wymyślone i wykonane kuriozum i pojechało prosto do huty na przetop. chciałem zapłacić chłopu za to, że to zabrał, ale nie wziął ani grosza. wino, makaron, sery, sztuka renesansowa i cztery pory roku vivaldiego, ale do deski kreślarskiej proszę się nie zbliżać.
![]() |
#2 |
Administrator
![]() |
![]()
Zawsze powtarzam że jak ktoś robi fortepiany i sprzęt muzyczny to powinien się tego trzymać a nie brać za motocykle.
Co ciekawe to słyszę też od tych co przy nich zdarza im się robić, przypadek?
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2023
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 dzień 13 godz 7 min 32 s
|
![]() Cytat:
Dajmy na to Yamaha słynie z produkcji instumentów muzycznych i raczej o tym wszyscy wiemy. ![]() Nawet jej rodowód wywodzi sie właśnie z tego typu produkcji. James May w osatnio ogladanym przeze mnie programie, podczas wizytowania jednej z fabryk fortepianów Yamahy, opowiadał że firma rozpoczęła swoją działalność od produkcji instrumentów. Nie chce mi sie sprawdzać ale jak macie ochote krzyczeć to prosze bardzo. ![]() Odsyłam do źródła (mało naukowego ale jednak) - James May Nasz człowiek w Japonii. - żeby nie być gołosłownm "Firma Yamaha rozpoczęła swoją działalność w 1887 roku jako producent instrumentów muzycznych. Jej założyciel, Torakusu Yamaha, zbudował swój pierwszy instrument - organy piszczałkowe." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Połamany
![]() |
![]()
Czasem makaroniarzom coś ładnego wyjdzie z deski kreślarskiej
![]() Który czarnuch nie chciałby mieć takich zgrabnych lamp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ale juz transportu publicznego, szczegolnie na poludniu kraju nie polecam...
![]() |