Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Dział Producentów i Dostawców

Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 12.07.2024, 09:41   #11
szynszyll

szynszyll's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Popapracie!
Motocykl: RD04
szynszyll jest na dystyngowanej drodze
Online: 5 miesiące 3 tygodni 2 dni 16 godz 6 min 13 s
Domyślnie

klyjent poprosił o założenie do TA opon, ktore pierwszy raz widze na oczy - ani nazwa, ani model nic mi nie mowia:

Deli SB-117 90/90-21 54 R + Deli SB-117 130/80-17 65 S

made in indonesia - rozmiary sie zgadzaja, nosnosc i v-max tez. kupione w polskiej firmie wiec pewno jakies drogowe dopuszczenie miec musza - faktura, gwarancja itd. przyszly w 24h z czestochowy od podobno glownego importera tej marki. produkcja z konca 2023 i komplet z wysylka kosztowal... 462pln.

nie mam zdania na ich temat bo moto jeszcze na podnosniku - poskladam to sie przejade. pod reka czuc bardzo miekka mieszanke ( na sieci sa opinie, ze trzymaja poprawnie ale szybkie zuzycie jest problemem). jakosc wykonania nie odbiega od tzw. normalnych opon - gdyby na tym pisalo Metzeler, albo Michelin to nic niepokojacego nie zwrociloby mojej uwagi. ludzi na wulkanizacji zapytalem czy byly jakies klopoty z wywazeniem bo opony tanie i mi nie znane. odpowiedzieli, ze nie - standard.

zakladalem kilka razy CST CM-617 czyli MAXXIS M6017 i nie mialem negatywnego odzewu od trampkowców - zakładałem je tylko w xl600v. zobaczymy jak bedzie z tymi, chociaz na rzetelną recenzje bym nie liczył: Miś nie ma doświadczenia w jezdzie na motocyklu i będzie robił śladowe ilości kilometrów. na sieci te Deli SB-117 maja opnie taką na ~70% zadowolonych.

p.s. ktos wie jak wygladaja na oponie znaki homologacji drogowej - bo nie wiem czy naklejki w koszu znajde.
Załączone Grafiki
Typ pliku: jpg 1720769102680.jpg (224.5 KB, 15 wyświetleń)

Zasady Postowania