|
|
|||||||
| Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#11 |
![]() |
Matyjas ja też się nie znam kiedy najmniej ludzi jest w Alpach, ostatnie dwa lata byłem koniec sierpnia początek września i za każdym razem padał deszcz na autobanie.
![]() Ale już na winklach górskich była pogoda do zamykania opony, więc pomijam fakt jazdy cały dzień w deszczu bo to tylko dojazd do celu. ![]() Może ktoś podpowie kiedy tam jest najmniej ludzi i pogoda dopisuje, mowa o ludziach w puszkach.
kto smaruje ten jedzie Matjasa szkoda cytować ale Siwy to wieszcz w pozytywnym brzmieniu To, że to forum istnieje jeszcze to ewenement bo ogólnie trend takich form wymiany myśli jest wymierający. Wydaje mi się że mniej relacji wynika stąd, że wszystkie "zwykłe" kierunki wyjazdów były opisywane wiele razy i już ciężko zaskoczyć, zainteresować starych wyjadaczy. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
mniejsza o puszki - w maju to się nie wjedzie wysoko w góry, we wrześniu często bywa PO pogodzie. OCZYWIŚCIE, zależy od roku ale kasy na pogodę tam i wtedy bym nie postawił
|
|
|
#13 |
|
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
Dołóż kupę motocykli, rowerzystów i aut i masz zajebisty wyjazd okolicznościowy 🤣
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
Cytat:
Na tej wyprzedziłem słownie jednego kampa, nic więcej. Może jest mało widokowa ale wymagająca umiejętności, a takie ja lubię zwłaszcza jak kobita wali mnie w żebra ze strachu.
kto smaruje ten jedzie Matjasa szkoda cytować ale Siwy to wieszcz w pozytywnym brzmieniu To, że to forum istnieje jeszcze to ewenement bo ogólnie trend takich form wymiany myśli jest wymierający. Wydaje mi się że mniej relacji wynika stąd, że wszystkie "zwykłe" kierunki wyjazdów były opisywane wiele razy i już ciężko zaskoczyć, zainteresować starych wyjadaczy. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Rumunia: Fogarasze, Delta Dunaju. Z Rumunii do Bugarii-tam przejzd wzłduż wybrzeża i już:-). Jesli chcecie jechac dalej to do Istambułu.
pozdrawiam trolik |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Ja z trasy powiem, ze może być gdziekolwiek byleby nie padało
|
|
|