|   | 
 | |||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  03.04.2023, 20:36 | #21 | 
|  Zarejestrowany: Oct 2011 Miasto: Kiełczygłów 
				 Motocykl: RD07a Przebieg: 00000   Online: 4 miesiące 1 tydzień 2 dni 3 godz 54 min 18 s |   

Bsm Future. Mam to i z wyjętym db bas robi taki łomot że o ja pierdykam    | 
|   |   | 
|  03.04.2023, 20:43 | #22 | 
| Administrator  |   

Trochę pojeździłem na Leonie, tym ciut krótszym niż stosowany w 07 . Bez dni kilera za głośno jak dla mnie. Z kilerem jest dobrze. Leony np w wiadrze pięknie brzmią ale z kolei braciak ma jakoś przerobione oryginały i też pięknie gadają. Od roku wróciłem do trójkowego 34 letniego oryginału , powiem że nie ustępuje Leonowi. W/g mnie jest porównywalny. Jeśli mowa o tłumiku Motad na którego dawno temu była akcja zakupowa na forum to mam taką nówkę ciągle w pudełku  Też lubię niższe tony z wydechu a nie zwyczajny hałas. 
				__________________ AT03 | 
|   |   | 
|  03.04.2023, 20:49 | #23 | 
| trampkarz emeryt  |   

Poza Leo rurą najlepszym tłumikiem jakiego słuchałem w Afri 07a był Remus Revolution dedykowany. Pięknie to gadało z db killerem, lepiej od mojego ówczesnego Leona chyba lub porównywalnie. Motada nie słyszałem nigdy..
		 | 
|   |   | 
|  04.04.2023, 09:41 | #25 | 
|  Zarejestrowany: Jun 2010 Miasto: Nowy Targ 
				 Motocykl: Ready to Race & AT   Online: 2 miesiące 2 dni 22 godz 31 min 31 s |   
				__________________ Życie jest za krótkie żeby jeździć singem czy rzadówką..   | 
|   |   | 
|  04.04.2023, 10:06 | #26 | 
|  |   

ale jaja   nie sądziłem, że to jeszcze możliwe ale xxujwi co tam Dziejski trzyma jeszcze w ładowni swojego Klipera/Klipra?     
				__________________ 'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa | 
|   |   | 
|  04.04.2023, 22:19 | #27 | 
|  |   

U mnie możesz posłuchać Motada Venoma. Kumpel z parafii trafił kilka lat temu na wyspach brytyjskich prawie nówkę chyba za 80 funciaków.
		 | 
|   |   | 
|  04.04.2023, 22:56 | #28 | 
| Abyśmy zdrowi byli i szanowali się nawzajem  Zarejestrowany: Sep 2008 Miasto: Chlebczyn 
				 Motocykl: XRV 750 Przebieg: troche   Online: 2 tygodni 6 dni 59 min 36 s |   

Przerabiałem w x2 afrykach : - Motad - Dominator - Huzar - Leo dedykowany z koncówką karbonową EVO IMHO najlepszy dzwięk był w Motadzie, a pózniej w LEO, W Dominatorze i Huzarze to masakra, jakość wykonania do ceny i trwałości 
				__________________ To i owo całodobowo, | 
|   |   |