|
|
|||||||
| Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
Tu jest strona tego Pana.
https://www.overlandtoiran.com/ Całkiem sympatyczny koleś. Mnie miał pomóc załatwić wizę do Turkmenistanu ale finalnie nie doszło to do skutku. My jechaliśmy od strony Armenii i tam granica była naprawdę względnie ogarnięta choć latanie po okienkach było ale jakoś sprawnie to szło. Strona irańska zajebiście tylko upierdliwie. Bez pośpiechu no i miałem granat (znaczy butlę z beną do kuchenki). Na RTG wyszło że to granat .Należy zwrócić uwagę na jeszcze jedną sprawę. Nie wiem jak to obecnie wygląda ale Hossein swego czasu podał mi takie info, że nie da rady na jego kwitach wjechać i wyjechać tą samą granicą w tym sensie że jak wjeżdżamy z Turcji to musimy wyjechać Armenią. Nie mam pojęcia czy to prawda. |
|
|
|
![]() |
|
|