![]() |
|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Dzieju mój był wyrąbanym złomem i po regenracji u PKSa ma przejechane trochę ponad 20 kkm. Narazie działa, bez wycieków.
Nie zauważyłem też pogorszenia pracy, ale to wiadomo następuje stopniowo i niezauważalnie. Będę obserwował i dam znać co i jak dalej.
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka 2025: Cztery i pół Afryki |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
![]() |
![]()
Dzięki , czyli można wstępnie przyjąć że do tych 30tyskm dają radę bez problemu.
Czy ktoś zrobił 50tys lub więcej? Mój oryginał ma 220tys ciągle jeździ choć zapewne mógłby być nieco ściślejszy czyli spowalniał odbicie. Czekam na wieści.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
I Kaszubski Zlot Motocyklowy w TVP Gdańsk | Ciapek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 18.08.2009 09:29 |