![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Żeby jeszcze te Motozy tak nie wyły to już wogóle byłoby mistrzostwo. STR przy nich jak jedwab
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Miasto: Mazowieckie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 34000
![]() Online: 1 dzień 6 godz 48 min 34 s
|
![]()
Po przeczytaniu wszystkiego 🥵 moje wnioski to:
Przy chęci urzywania CRFa zgodnie z przeznaczeniem czyli 50/50 wybieram Przód - TKC80 Tył - Motaz ADV Dylemat mam tylko dlatego że żona na wiosnę chce BMW s1000rr i żeby utrzymać tempo za nią wypadałoby mieć coś o wyższym indeksie prędkości i tu rozważam na tył Mitasa E07+ (bo ma indeks do 190km/h) i na przód mimo wszystko nadal TKC80 (indeks 90/90/21 do 180 km/h) bo offroud jest ważny dla mnie bardzo. Miałem TKC80 w KTM 690 i dawał radę wszędzie chodź uślizgi w błocie się zdążały. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Kombinacja, którą przedstawiłeś jest do 70/30 z oczywistą przewagą bezdroży.
Osobiście nie odważyłbym się zapylać na TKC więcej niż 160. Co innego indeks na oponie a co innego wytyczne producenta motocykla. Ostatnio edytowane przez muszel72 : 06.11.2021 o 19:28 Powód: Gdzechota |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2021
Miasto: Chrząszczyrzewoszyce powiat Łękołody
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 77000
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 18 godz 27 min 34 s
|
![]() Cytat:
A co z Motoz Tractionator GPS? .. ma ktoś jakieś doświadczenia ? Czy są też tak głosnie głośnie jak Motoz ADV ? Tu pewnien gościu plasuje te opony jako 50/50. Twierdzi, że przejechał na nich 12K mil czyli około 20KKM i jest bardzo szczęśliwy z nimi , że aż kupił następne takie same. https://www.youtube.com/watch?v=AmMK2kPPSb8 Twierdzi również że odwrócenie opony zmienia ją w oponę 80/20 .. jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Ostatnio edytowane przez Novy : 05.01.2022 o 06:37 Powód: Tuba w oknie |
|
![]() |
![]() |