|
|
|||||||
| Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2018
Miasto: Zabrze
Motocykl: ATAS 2019
Przebieg: 11000
Online: 3 tygodni 1 dzień 14 godz 24 min 33 s
|
U mnie rozwiazanie identyczne jak u redrobo. Telefon "glowny" - z dobrym aparatem, komunikatorami, internetem, itd jezdzi w kieszeni nie drenujac sobie baterii. Aktualnie rowniez sredniaki maja calkiem zaawansowane systemy stabilizacji optycznej, i predzej czy pozniej sa mordowane przez wibracje przy jezdzie w uchwycie na motocyklu.
W uchwycie jezdzi wiec tani, pancerny chinczyk z gigantyczna bateria. Nie ma optycznej stabilizacji, zdjecia robi taki sobie ale w razie koniecznosci ujdzie. Sluzy jako nawigacja i backup komunikacyjny a jako ze to dualsim to mozna tez wrzucic lokalesowa karte i udostepniac neta przez hotspota. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: Ostrów Mazowiecka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 3 miesiące 2 dni 13 godz 39 min 36 s
|
Oukitel WP8 Pro. Daje rade jako taki telefon pod nawigacje tylko. Uzywam go tez do rozmawiania ale rzadko. Jedyny minus (w tej cenie) to wolne ładowanie, bo specyfikacja portu go ogranicza.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
Online: 3 miesiące 4 tygodni 1 dzień 22 godz 2 min 41 s
|
Cytat:
Jako ladowarki uzywamy takie cos i daje rade bez problemu: https://allegro.pl/oferta/przewod-pr...sb-10583391732 |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: Ostrów Mazowiecka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 3 miesiące 2 dni 13 godz 39 min 36 s
|