|   | 
 | |||||||
| Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  02.02.2021, 19:16 | #1 | 
| Zakonserwowany  |  Letni wypad dryndą 

Dzięki za rady dotyczące błotników.  Przeglądałem dziś fotki z lata bo już tęsknię za jazdą i ładnych widokach. Może jakiś letni wypad w Alpy francusko włoskie zrobimy ? Nie żeby Dolomitom czegoś brakowało, ale w tamte strony mnie bardziej ciągnie. 
				__________________ Non si invecchia in base al tempo che si ha alle spalle, si invecchia quando si inizia a dimenticare i sogni . | 
|   |   | 
|  02.02.2021, 19:42 | #2 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2008 Miasto: Wroclaw 
				 Motocykl: RD04 Przebieg: 40.000   Online: 3 miesiące 2 dni 2 godz 50 min 11 s |   

Ja chętny i jak coś możesz brać mnie pod uwagę:-) Oczywiście jak okoliczności pozwolą ,ale tydzień to bym wygospodarował! 
				__________________ Agent 0,7 | 
|   |   | 
|  02.02.2021, 20:13 | #3 | 
| Zrośnięty.  Zarejestrowany: May 2010 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: RD07a   Online: 2 miesiące 4 dni 5 godz 58 min 9 s |   

Jasne, że tak, jak tylko czas pozwoli to ja ta także się piszę na wyjazd.

__________________ "To jest Afryka. Muszą być straty." XRV 750 '96 | AJP PR5 Extreme '16 | Suzuki DR 650 SE '00 | 
|   |   | 
|  02.02.2021, 20:17 | #4 | 
|  Zarejestrowany: Oct 2010 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: Brak   Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 15 godz 38 min 2 s |   

A w jakiej formule: analog, ebike, e-tylina?
		 | 
|   |   | 
|  02.02.2021, 20:43 | #5 | 
|  |   

O anal Og ich lepiej nie pytaj! Ostatnio Adagio pisał ze mu sztyca mokre coś puszcza na baterie tak ze nie wiadomo co się tam wyprawia.  Tak serio to by dopiero było forumowy zlot rowerowy w Alpach! 
				__________________ 'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa | 
|   |   | 
|  02.02.2021, 22:11 | #6 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2008 Miasto: Wroclaw 
				 Motocykl: RD04 Przebieg: 40.000   Online: 3 miesiące 2 dni 2 godz 50 min 11 s |   

Jako ,że wątek o pedałach to chyba etylina nie wchodzi w rachubę. Zakładam ,że starzy grubi i brzydcy raczej na e-napędzie natomiast młodzi, gniewni i piękni o własnych siłach. Z wielką przyjemnością zaliczę siebie do grupy pierwszej.... 
				__________________ Agent 0,7 | 
|   |   | 
|  02.02.2021, 23:40 | #7 | 
|  |   

Kierunek super. Miałem tam jechać na etylinie, ale na prądzie to też super pomysł. O ile to nie będzie zamknięta impreza dla znajomych znajomych to chętnie bym się spakował na takie szwendanie. | 
|   |   | 
|  03.02.2021, 07:53 | #8 | 
| Zakonserwowany  |  Letni wypad dryndą 

Termin druga połowa sierpnia ze względu na stabilniejszą pogodę i wysokości niektórych tras, które biegną w okolicach 3 kilometrów.  Chciałbym to zaplanować tak, aby w czas zalogować noclegów w schroniskach, żeby nie wracać w doliny na nocleg i nie tracić czasu i prundu na dublowanie podjazdów. Wypad jest otwarty nie ma żadnych ograniczeń , ale jazda elektrykiem i mięśniowym szczególnie po górach to jednak zasadnicza różnica. Każdy niech sprecyzuje autonomię powiedzmy na trasie 60/70 km z 2 km przewyższenia, co by się nie okazało że autonomia skończy się w połowie trasy. Wrzucać propozycje tras . Moja propozycja to okolice Bardonecchia i wio w górę, ale nie mam dużego doświadczenia w tamtych regionach, byłem dwa razy na moto jakiś czas temu i dwa dni na dryndzie. Jestem otwarty na inne propozycje. 
				__________________ Non si invecchia in base al tempo che si ha alle spalle, si invecchia quando si inizia a dimenticare i sogni . | 
|   |   | 
|  03.02.2021, 10:21 | #9 | 
|  |   

można zamykać szyk trialówką?    
				__________________ 'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa | 
|   |   | 
|  03.02.2021, 15:36 | #10 | 
|  Zarejestrowany: Oct 2010 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: Brak   Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 15 godz 38 min 2 s |   

Jaki czas tydzień , czy dłużej? Rozkład w trybie narciarskim przyjazd sobota wyjazd nidziela next week?
		 | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Via del sale dryndą | Adagiio | Przygotowania do wyjazdów | 6 | 16.05.2020 09:32 |