|  | 
|  24.10.2020, 14:04 | #1 | 
|  Zarejestrowany: Jul 2008 Miasto: Sanok 
				 Motocykl: EXC, ST 1300 Przebieg: rośnie   Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 14 godz 8 min 50 s |   

Adam jest mnóstwo zimowych butów na rower.  z gore lub bez. Ja w przejściowa pogodę używam ochranianaczy  na buty do 10 stopni na same palce z neoprenu  a poniżej tej temp. pełne na całe buty powyżej kostki Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 
				__________________ Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą | 
|   |   | 
|  24.10.2020, 14:58 | #2 | 
| Zakonserwowany  |   

Przeglądałem te rowerowe, co prawda tylko w necie na zdjęciach i większość z nich sprawia wrażenie nie wygodnych do chodzenia. Jeżdżę w trekkingowych letnich salomonach i są super wygodne i te cieplejsze też muszą być wygodne do chodzenia. Widuję czasem wyjadaczy jak zejdą z roweru w tych z plastikowym spodem i idą do sklepu po piwo, jakbym miał w takich jeździć to kończę jazdę.  Wydawało mi się że skoro są wygodne do chodzenia, to do jazdy rowerem też będą ok. Dla mnie sezon kończy się kiedy temp. spada poniżej 5 stopni, więc membrany nie są potrzebne. Mam jakieś trekkingi powyżej kostki do łażenia zimą po lesie, to spróbuje się w nich przejechać. 
				__________________ Non si invecchia in base al tempo che si ha alle spalle, si invecchia quando si inizia a dimenticare i sogni . | 
|   |   |