![]() |
|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Namiot ten wygląda na ogromny. Co to za model/marka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Consi, malutka uwaga.
Używaj ciut więcej spacji, to relacja stanie się bardziej "przejrzysta" w czytaniu. Taki długi ciąg wyrazów zlewa się w tablicę Mendelejewa ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 5 dni 17 godz 26 min 34 s
|
![]()
Ktoś na forum wrzucił nazwę MSR Tour 2, niestety zauważyłem to i pomyślałem że to może być właśnie to czego szukam. Najpierw po zakupie na wycieczkę zabrał go mój syn. No ale on nie miał dużego wyboru. Honda CB500X z kufrem centralnym w dwie osoby nie pozwalała na zbyt wiele. Po powrocie zgłaszał bug związany z dotykaniem sypialni w jednym miejscu do tropiku. Gdy ja się zabrałem za rozkładanie, oczywiście filmik z pokazem widziałem, okazało się że nie jest to bułka z masłem. Ostatecznie udało się postawić, ale do środka wchodzimy jak do czołgu, może nie jest mały patrząc na zdjęcie, tylko połowę jego długości stanowi przedsionek. `Do tego jeszcze ta ściana rzeczywiście styka się z tropikiem i może nie leci tam woda strumieniem, tym niemniej w namiocie za te pieniądze uważam że to duży błąd konstrukcyjny, może powinienem to reklamować? W Gwinei przedsionek jest malutki co najwyżej buty możemy tam wstawić. No ale w MSR nie możemy sobie w nim zrobić party, co najwyżej powrzucać rzeczy. To samo robiliśmy w Gwinei w prosty sposób, wrzucając je do sypalni, gdzie po umieszczeniu dwóch materaców mamy miejsce jeszcze na trzeci, w Tour 2 materace wchodzą na wcisk. Do tego wentylacja która jest taka sobie, woda kondensuje wewnątrz mimo otwarcia wszystkich otworów wentylacyjnych. O konieczności podkładania płachty już pisałem, choć nasz syn pojechał bez tego, bo nie miał innego wyjścia i nic się nie zniszczyło. Wysokość wewnątrz jest kolosalną przewagą Gwinei.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. Ostatnio edytowane przez consigliero : 14.10.2020 o 17:44 Powód: Muzyka z charczeniem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 16 godz 43 min 37 s
|
![]()
Też ostatnio ze względu na chęć ograniczenia masy i objętości zakupiłem ultra lekki namiot, z podłogą jest jak u Ciebie, zyskałem na masie 1kg, po pierwszym wyjeździe mam podobne spostrzeżenia... podłoga jest grubości włosa więc trzeba dodatkowo zabezpieczać co znowu podnosi masę i objętość...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 5 dni 17 godz 26 min 34 s
|
![]()
Być może należy dopisać jeszcze epilog i może jakąś głębszą analizę wyjazdu, skoro po powrocie ukazały się nam takie znaki
FA7F332A-5C3B-416D-AB28-313BAB923517.jpeg 57B93D0D-F4C6-4D2E-BB4E-B1FF8A212D0A.jpeg 42BF7CA7-E064-42B4-B8B7-16C4EFCF8D8D.jpg Dodatkowo na strychu znaleźliśmy przewodnik Korsyka
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wakacje z Duchami 5 - 25-27 września 2020 | danek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 8 | 28.09.2020 09:02 |
Wyjazd na Południe Europy 25.07- 9.08.2020 | Komar | Umawianie i propozycje wyjazdów | 18 | 23.07.2020 09:31 |
Rumunia- koniec czerwca 2020 | manier | Umawianie i propozycje wyjazdów | 2 | 11.10.2019 23:04 |
Alpy koniec sierpnia/ początek września? | Kojot | Przygotowania do wyjazdów | 3 | 30.07.2013 09:28 |
Ararat pod koniec września---szukam chętnych | wrubel | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 12.07.2012 17:18 |