|
|
|
|
#1 | |
![]() |
Cytat:
to zarejestruję się na innym forum. Wierz mi, mocno przesiewam informacje pojawiające się o tym moto bo wiele do tej pory (większość?) to szeptany marketing. Uważam, że spece od reklamy / marketingu wykonali kawał dobrej roboty dot. CRF1100. Widziałem chyba wszystko na YT i to w każdym języku Przeczytałem wszystko co mogłem i co udało się przetłumaczyć. Wiadomo, najcenniejsze są opinie użytkowników ale te dopiero zaczynają się pojawiać. W grudniu jeździłem modelem z 2019 użyczonym przez lubelski salon i ... tak bardzo mi się spodobało ... i czułem, że 2020 będzie dla mnie jeszcze fajniejsza. Pogodziłem się z wadami tego moto, które dla innych wcale nie muszą być wadami. Podjąłem także ryzyko zakupu całkowicie nowej, niesprawdzonej konstrukcji, licząc że i tym razem się nie zawiodę. Termin dostawy był wstępnie deklarowany na kwiecień 2020 ale coś pykło i dostałem wczoraj.Czy się lubimy z lubelskim salonem? No ba! I to z wzajemnością - ja im zawiozłem taczkę banknotów a oni przywieźli mi świetną zabawkę. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 2 godz 20 min 33 s
|
nie da się ukryć, że google chce wiedzieć..., ale honda mogłaby mi pozostawić decyzję co z moimi danymi będzie się działo w sieci.
przypuszczam, że raczej iż jest to element konkurencji, być może google każe sobie płacić za taką integrację. |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100L AS, Husqvarna 701 Enduro, KTM 890 Adv R
Online: 2 tygodni 1 dzień 19 godz 12 min 37 s
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
Cytat:
Gratulacje , niech służy, wozi doopę gdzie ci pasuje, daje banana na ryju i się nie psuje to będzie dobrze. Byle kolejna ewolucja nie nosiła nazwy CRF1200GS .Wesołych Świąt życzę, radości z nowych maszyn i wspaniałych wypraw. |
|
|
|
|
![]() |
|
|