![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD07
![]() Online: 4 godz 41 min 13 s
|
![]()
a jaki to był dokładnie gmol? pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RENIA
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Lubartów
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 22 godz 31 min 57 s
|
![]()
Halo Panowie, zastanawiam sie co to za gmole siedzą u mnie. NIe wiem czy to przypadkiem nie jest jakieś givi - poprzedni właściciel z tego co widze lubił tą markę. Chodzi mi o to czy ktoś takie ma i czy przeżył (plastiki też) z nimi jakiegoś szlifa. Wydają się by dośc niskie i nie wiem czy dobrze bedą spełniac swoje zadanie
http://picasaweb.google.pl/zyla.mich...99874158426546
![]() |
#3 |
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 godz 25 min 37 s
|
![]()
W poprzedniej AT miałem gmole givi. Zaliczyłem dwie gleby na oblodzonej polnej drodze (to był grudzień zeszłego roku, po świętach), raz na prawo, raz na lewo. Żadnych uszkodzeń nie zanotowałem. Kupuję takie do nowej AT.
![]() Do osłony klamek kupię handbary, a lusterka (mam nadzieję) w razie czego się złożą. Pozdrawiam, Maciek |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Są mocne to fakt, ale w terenie są zdecydowanie za blisko owiewek i potrafią przy oraniu po trawie zebrać jej tyle, że ta połamie owiewkę. No i przy mocnym uderzeniu po przesunięciu o 1-2 cm już łamią owiewkę.