![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2015
Miasto: Warszawa
Motocykl: inne moto
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 7 godz 29 min 5 s
|
![]()
Nie wiem czy była ale tu jest fajna kurtka https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf...SABEgK1r_D_BwE - sporo wentylacyjnych patentów ale niestety by mieć trójwarstwową trzeba oddzielnie dokupić podpinkę w formie kurki i membranę.
Są też do kompletu spodnie ale ta sama sytuacja jak się chce mieć trójwarstwowe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 8 min 6 s
|
![]() Cytat:
Całkiem fajna, porządnie wykonana, ciekawe rozwiązania, b.rozbudowana wentylacja (odpinane panele na klacie i plecach), jedyny minus to uwieranie w zgięciu łokcia (a łap wcale nie mam jak Popeye). No i jest to długa kurtka. Nie była bardzo ciężka.
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: Grodzisk Wlkp.
Motocykl: GS tysiącdwieście
![]() Online: 2 tygodni 11 godz 26 min 18 s
|
![]()
Panowie, mam do wyboru kurtkę revita Neptun gtx z gore tex (poprzedni model) i sand 3 z hydratex.
Czy ktoś ma doświadczenie z tymi kurtkami? Cena lekko na + dla Neptuna z gore.. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Ja chyba wybrałbym Sand 3, bo mimo że Neptune ma membranę Goretex, jest już dość starą kurtką (2013) więc i jej rozwiązania są starsze.
Sand 3 jest dla mnie bardziej techniczną kurtką. Ma nowe protektory Seeflex Level 2 w standardzie, większe otwory do wentylacji, możliwość mocowania neck brace, regulacja rozmiaru jest na szynach itp. Zerknij na te dwa filmiki z Revzilli i decyduj: |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kurtka/spodnie STR Graffiti | Marcin SF | Ciuch Afrykańczyka | 12 | 16.06.2009 22:34 |
spodnie kurtka RIDER | fazi | Ciuch Afrykańczyka | 21 | 22.01.2009 19:35 |