![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
22.10.2006, DTN :)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 56 min 50 s
|
![]()
Teoria sobie a praktyka mówi to co Mallory. Przypadłość bardzo częsta i faktycznie pomaga wykręcenie pilotów.
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Już jest dobrze!Nie płakałbym gdyby strzelała raz,dwa po zamknięciu ale tu jest jeb,jeb,jeb za każdym razem.Nawet koledzy są zachwyceni bo efekt jest ale muszę to trochę zmniejszyć.Kolega bierze mojego Vipera do Afryki 2003 i zobaczymy co się będzie działo bez regulacji tu i tam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2016
Miasto: Kalwaria Zeb.
Motocykl: nie mam już Afryki
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 16 godz 6 min 0
|
![]()
Moja RD04 miała tak samo ale na fabrycznym kominie. Strzelała jak głupia a w ciemności było widać marchewę na jakieś 60cm.
Regulacje zaworów, synchro gaźników, uszczelnianie wydechu po kolei wszystko jak leci było zrobione. I nadal bez zmian. Wykręcanie pilotów tez nie pomogło. Dopiero PKS wymienił króćce gaźników i temat 'umilkł" .
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
dodatkowy stop led | szynszyll | Wszystko dla Afryki | 14 | 13.09.2016 04:38 |
Brak Świateł Stop | Acer | Układ elektryczny i zapłonowy | 11 | 05.09.2013 20:54 |
Strzelanie W Tumik | kiciusXRV | Uklad paliwowy i wydechowy | 55 | 22.07.2013 23:16 |
STOP co o tym sądzicie? | Kazmir | Układ elektryczny i zapłonowy | 8 | 05.03.2011 07:23 |