|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 8 min 6 s
|
![]()
Dobra Pany i Panienki...jeszcze jakieś sprytne rady jak zwalić oponę z rantu felgi...samemu...tylne kolo z K60
![]() ![]() Wracając z Podlaskiego złapałem pod Elblągiem 'subtelnego' blachowkręta. IMG_20181014_172717966.jpg Je.alem się ze zdjęciem opony ze 40min - na szczęście pomógł gość z przejeżdżającego samochodu...cud, że ktoś się zatrzymał w ogóle ![]() ![]() Zdjęcie opony, łatanie, założenie z powrotem i nadymanie ręczną pompką to luzik, nawet ładnie wskoczyła na miejsce...tylko to zbicie z felgi... ![]() ![]() ![]() Jakieś inne pomysły, tak żeby być niezależnym (niedziela wieczór, zadupie, sam itd...) ![]() PS. mega wtedy żałowałem, że CRFa nie ma jednak bezdętek... :/
![]() |
#2 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 8 min 6 s
|
![]()
Grzechu, kiedyś na jednym wyjeździe złapałem kapcia z 5 razy, jako jedyny z grupy...mój wkurf sięgał wtedy zenitu...ich zresztą też nosiło...
Opony są bezdętkowe, ale koła dętkowe...
![]() |
#4 |
Gość
Online: 0
|
![]()
I tu jest problem :/ Opona bezdetkowa jest duzo bardziej twarda i ciasna na feldze niz detkowa. Nie potrzebujesz specjalnych narzedzi tylko opony przeznaczonej do uzytku z detka.
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Przelewa paliwo w terenie | SóHY | Uklad paliwowy i wydechowy | 12 | 19.08.2012 15:00 |