|  | 
|  03.09.2018, 20:28 | #1 | 
| Ajde Jano  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Rataje Słupskie 
				 Motocykl: Raczej nie będę miał AT Galeria: Zdjęcia   Online: 9 miesiące 3 tygodni 3 dni 3 godz 44 min 43 s |   A na czym ten błąd polega, bo zaczynam się martwić Over 
				__________________ BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. | 
|   |   | 
|  03.09.2018, 21:22 | #2 | 
| Gość 
				 Online: 0 |   

to nie był błąd kontrukcyjny BMW tylko bład materiałowy, proste zaniedbanie kontroli jakości elementów wytwarzanych niewiadomo przez kogo i z jakich surowców. To już nagminne dzisiaj w każdej marce. Gdyby R1200GS był zrobiony w 100% z właściwych materiałow byłyby to ideał motocykla adv. Natomiast podnóżki Afryki, czy dmuchanie w kask itp to już błedy konstrukcyjne hondy a nie tylko ciecie kosztów. | 
|   | 
|  03.09.2018, 21:28 | #3 | 
|  |   

ivenhoe dlaczemu nie odpowiadasz na moje wcześniejsze pytania?  Sprawdzałem w fiszkach 790 też ma tak dzielone kartery i ma zwykły uszczelniacz. No dobra powiem to; durnie z hądy muszą skompikować prostą sprawe... ale gdyby nie takie kwiatki to o czym by się forum gadało przecież nie o fuszerkach mechaników  ps. i tak uważam że moja afra jest lepsza, niż wasze betoniary i grzechoczące i parzące w dupe ktmy IMG_20180407_171653.jpg no jaka ładna 
				__________________ Z początku porwał mię śmiech pusty, a potem litość i trwoga. Ostatnio edytowane przez madafakinges : 03.09.2018 o 21:37 | 
|   |   | 
|  03.09.2018, 22:23 | #4 | 
| Gość 
				 Online: 0 |   

bo są zaczepne, najwidoczniej chcesz sie odgryżć na mnie jako "nowym" zamiast na kolegach bo tak naprawde nie ja założyłem watkek o bublu hondy i nigdy nawet tak jej nie nazwałem   A posiadać NAT czy zrobić nią 100k km nie musze żeby mieć opinie odpowiednią a interesuję się i testuję NAT od 3 lat już. Mam nadzieję że nie jesteśy w piaskownicy i nie o to chodzi czyje autko jest ładnjesze czy lepsze tylko żeby jak najwiecej sie dowiedziec o sprzęcie który albo kupiliśmy albo mamy zamiar kupic. To implikuje że czasami trzeba powiedziec otwarcie że coś jest do dupy zrobione, nie ma co brać tego do siebie. | 
|   | 
|  04.09.2018, 08:46 | #5 | |
|  |   Cytat: 
 Tak z ciekawości na czym jeżdzisz? Może w wolnym czasie skrobniesz jakąś relacje z wyjazdu, naprawdę brakuje ich ostatnio na forum... 
				__________________ Z początku porwał mię śmiech pusty, a potem litość i trwoga. | |
|   |   | 
|  04.09.2018, 09:15 | #6 | |
|  |   Cytat: 
  Na klawiaturze    
				__________________ 'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa | |
|   |   | 
|  04.09.2018, 09:59 | #7 | |
| Gość 
				 Online: 0 |   Cytat: 
 | |
|   | 
|  03.09.2018, 22:30 | #8 | |
| HONDZIARZ  Zarejestrowany: Apr 2012 Miasto: Gdynia 
				 Motocykl: RD04 / NAT Przebieg: 50000km   Online: 1 miesiąc 3 dni 21 godz 7 min 15 s |   Cytat: 
  . Każdy ma swoje ideały    
				__________________ stary nick: soulsick | |
|   |   |