|  | 
|  24.06.2018, 23:44 | #1 | 
|  |   

Jeden z kabli odpinasz i izolujesz. Robiłem tak w shadowce. Teraz to już chyba takie światła są legalne
		 | 
|   |   | 
|  25.06.2018, 00:35 | #2 | 
| Moderator  Zarejestrowany: Dec 2008 Miasto: Niemcownia 
				 Motocykl: CRF 1000D/DCT Przebieg: 48k+   Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 dzień 4 godz 21 min 34 s |   

Kiedyś w Trampku miałem specjalnie wsadzone żarówki dwuwłóknowe w kierunkowskazy, żeby świeciły na stałe, żeby mnie było lepiej widać. Dodatkowo był zainstalowany wyłącznik ciagłego świecenia kierunków - dla Policji. Skoro w NAT jest to w oryginale bez względu na region sprzedaży to po co zmieniać? 
				__________________ Wreszcie mam swój kawałek szczęścia w całym tym gównie dookoła   | 
|   |   | 
|  29.06.2018, 21:41 | #3 | 
| Zarejestrowany: Jun 2018 Miasto: Rzeszów -Borek Stary 
				 Motocykl: CRF1000 DCT   Online: 2 godz 21 min 14 s |   

Dziękuje za rzeczowe odpowiedzi.  Pojechałem do innego diagnosty i podbił przegląd. Pytałem w serwisie Hondy, powiedzieli że mają świecić i to jest zgodne z przepisami. Tylko nie powiedzieli w jakim rozporządzeniu można je znaleźć. Pytałem znajomych diagnostów żaden nie potwierdził że są zgodne z nowymi przepisami. Policja wie jeszcze mniej niż diagności. Czy ktoś zna przepis potwierdzający zgodnie z przepisami że kierunkowskazy z przodu mają świecić ciągle? | 
|   |   | 
|  29.06.2018, 22:19 | #4 | 
|  |   

Jeżeli w CRF-ach sprzedawanych w PL też świecą tzn., że moto ma na to homologację i Urząd dopuścił go w tym stanie do ruchu więc Policje tam możesz skierować jak nie wiedzą czy to legalne...
		 | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Kierunkowskazy | ozeh | Wszystko dla Afryki | 11 | 25.08.2016 23:32 | 
| kierunkowskazy... | Gawrys | Wszystko dla Afryki | 5 | 13.07.2011 16:02 |