|   | 
 | |||||||
| Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  05.06.2018, 14:15 | #1 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2010 Miasto: Wlkp 
				 Motocykl: Prawdziwa przygoda XRV 750 Przebieg: od nowa Galeria: Zdjęcia   Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 11 godz 12 min 13 s |   Miałem model G4 i coś podobnego zrobiłem. Zamiast łuski plastikowy grzybek, a oryginalna baza była przykręcona w miejscu zaślepki, gdzie powinien być mocowany dedykowany interkom dla N104. Kable zostały przez ten otwór wprowadzone do środka, a pałąk z mikrofonem osadzony (doklejony do czaszy kasku) wychodził przy lewym poliku. Widzę przy dole też masz zaślepkę. Może tędy pójdzie wprowadzić kable. 
				__________________ Możesz utracić wszystko,ale nikt nie zabierze ci tego co w życiu zobaczyłeś i przeżyłeś | 
|   |   | 
|  20.10.2018, 10:04 | #2 | 
|  Zarejestrowany: Nov 2016 Miasto: Pabianice 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 3 dni 5 godz 30 min 7 s |   

A czy te dedykowane intercomy do Nolana 100-5 są do bani  czy coś z nimi jest nie ok  A może ktoś używa i zechciałby się podzielić wrażeniami...  Będę  wdzięczny. 
				__________________ lubię wszystkie motory...nawet ruskie | 
|   |   | 
|  01.04.2022, 21:49 | #3 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2020 Miasto: Świdnica 
				 Motocykl: RD07 Przebieg: 46000   Online: 1 dzień 20 godz 10 min 51 s |  Nolan n 100-5  problem z blendą 

Nie będę zakładał nowego wątku skoro tu jest o nolanie...... Mianowicie mam problem z blendą po nacisisnieciu przycisku do zamykania, zamyka się blenda tylko do połowy a dalej już trzeba dopchnąć palcem..... Otwiera się bez problemu....! Może ktoś miał podobny problem i jest w stanie coś doradzić? | 
|   |   |