|  | #211 | |
| Gość 
				 Online: 0 | Cytat: 
 | |
|   | 
|  | #212 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Germany 
				 Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz   Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 18 godz 47 min 30 s | 

NAT chyba testowali za dlugo.Inaczej nie byloby tyle niespodzianek i zmian po 2 latach Pamietam ze 1190 mial jedna akcje serwisowa.Mial zbyt slaby rozrusznik.Wymieniali to przy serwisie.Nie pamietam zeby byly jakies testy na kupujacych.W 990 tez cos bylo nie pamietam i chyba tez jedna akcja.Jak sie myle to poprawcie mnie.
		 | 
|  |   | 
|  | #213 | |
| Gość 
				 Online: 0 | Cytat: 
 | |
|   | 
|  | #214 | 
|  | 

Nie uszczelki, tylko nakrętki głowicy do 2004r. Uszczelki z 950 i 990 są takie same. 990 mialy akcje na tylne pompy hamulcowe, reszta przypadłości czyli felgi, pompy wody, hamulcowe i sprzęgła, sprzegło rozrusznika, chluch buster, wysprzęgliki, to zwykła eksploataja   
				__________________ Z początku porwał mię śmiech pusty, a potem litość i trwoga. | 
|  |   | 
|  | #215 | 
| Gość 
				 Online: 0 | 

no dokładnie, za długo użytkownicy testowali i sie wściekali więc honda musiał cos zrobić. W mojej hondzie nc750x było chyba ze 4 akcje serwisowe po jej wprowadzeniu w 2014 roku. Wymiana zegara, stycznika, zamka w kufrze i cos tam jeszcze, nie pamietam. | 
|   | 
|  | #216 | |
| Moderator  Zarejestrowany: Dec 2008 Miasto: Niemcownia 
				 Motocykl: CRF 1000D/DCT Przebieg: 48k+   Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 dzień 4 godz 21 min 34 s | Cytat: 
  Zaprosili tylko na wymianę licznika. Fajnie było znowu kręcić od zera   
				__________________ Wreszcie mam swój kawałek szczęścia w całym tym gównie dookoła   | |
|  |   | 
|  | #217 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Germany 
				 Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz   Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 18 godz 47 min 30 s | 

A co ci sie stalo z licznikiem?
		 | 
|  |   | 
|  | #218 | 
| Gość 
				 Online: 0 | 

liczniki z tego okresu przekłamywały, chyba do tyłu o ile pamietam. Np dzisiaj trip meter pokazywał 150km a jutro po przejechaniu 10 km pokazywał 135km... Jeżeli chodzi o zamek kufra to sie źle wyraziłem, chodziło o "frunk". | 
|   | 
|  | #219 | 
|  Zarejestrowany: Aug 2010 Miasto: Łódź 
				 Motocykl: TA,RD04   Online: 2 miesiące 3 tygodni 7 godz 25 min 21 s | 

Proszę o zmianę  tytułu bo co zaglądam na stronę to ciagle czytam że  Nasz DUBEL jest do sześcianu. Malutki ON nie jest, to prawda ! A i jego fantazja i humor wymagają wiekszej potęgi niż do sześcianu. (taki wniosek formalny) Ciał | 
|  |   | 
|  | #220 | 
|  |   
				__________________ Z początku porwał mię śmiech pusty, a potem litość i trwoga. | 
|  |   |