Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afryki

Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery...

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 12.07.2017, 15:48   #1
Zmyler

Zmyler's Avatar

Miasto: Lublin
Motocykl: LC8-950ADV,EXC 450, ROAD KING EVO
Zmyler jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 9 godz 31 min 43 s
Domyślnie

Maurosso piszę z własnego doświadczenia. Nie dalej jak 3-4 tyg temu kupowałem szprychy na tył do EXC525 w salonie KTM Lublin po 8zl sztuka-oryginał fakt że po zniżce. W tamtym sezonie wymieniłem parę sztuk - były jakieś podróbki albo zamienniki (całkiem inne niż oryginał nawet nyple nie pasowały), w tym złapałem jakiegoś pręta w szprychy poszła jedna+ plus jedna zagięta, postanowiłem że jeśli jeszcze jedna strzeli zmieniam wszystkie oczywiście oryginał, nie wiem czy rzemieślnik zrobi dużo taniej w Polsce, jeśli ktoś ma wypróbowanego to OK. A i od razu napiszę dla jasności że o profesjonalizmie pan Króla słyszałem i życiu bym tego nie podważał, chodziło mi tylko o szprychy.
A i kiedyś ok 10 -11lat temu dorabiałem do XT 600 1vj bo ciężko było z org, padały od strony zębatki jak muchy - kupiłem używane całe koło za niewiele więcej (ale to były trochę inne czasy). Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Zmyler : 12.07.2017 o 15:51 Powód: koń mi wpadł do studni.
Zmyler jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania