![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
Miasto: Skawina
Motocykl: Nowa Africa Twin
![]() Online: 1 dzień 10 godz 23 min 5 s
|
![]() Cytat:
Jeśli chodzi o ścieżkę królów, to owszem są tam turyści, ale nie aż takie stada jak np. we wspomnianej wyżej katedrze... Totalnych pustek to dziś już chyba niema nigdzie... Po prostu wchodzi się.w grupach i tyle. A co do wolnych miejsc, to na chwilę obecną na maj jeszcze można prawie bez problemu zarezerwować. Oczywiście dużo zależy od wybranego przez klienta terminu. Natomiast kto powiedział, że ja chcę wszystkie najciekawsze miejsca w całej Hiszpanii zobaczyć w ciągu 12 dni?! Ja chcę ich tylko ZNAĆ jak najwięcej. Powybieram to co uznam za ciekawe. Resztę zostawię na inny czas. Podróż zacznę od Estremadury. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 3 godz 21 min 39 s
|
![]()
To jeżeli od Estramadury
Ze znanych mi ciekawych miejsc - podjechać do Portugali - nie jest daleko z tamtąd do Tomar - bardzo fajny zamerk Templariuszy - i jak będziesz rano ok 9:00 to nie będzie dużo turystów a naprawde fajne miejsce - i kierował bym się do Andaluzji - El Rocío - Setenil de las Bodegas |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Enduro Pohulanka 29.04.2017 - 01.05.2017 | wojtekm72 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 53 | 28.05.2017 21:49 |
Bałkany 2017 - maj/czerwiec | adoado0 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 37 | 19.05.2017 12:38 |
Szuter party 1-4 czerwiec 2017 Kaszuby | marekw | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 18.01.2017 19:04 |