|
|
|
|
#1 |
![]() |
Uszedles pogoni w ostatniej chwili... lozyska i tam masz slowackie a kable hinduskie
jedz i szerokiej drogi, dla mnie to rownia pochyla dla klientow ktorzy zamiast powiedziec STOP -ROBICIE GOWNO! - daja sie mamic slodkim pierdoleniem marketingu. Zjebalo ci sie auto? Jestes slaby. Nie stac Cie na nowe. Kolege stac. Ty jestes slaby. Zapierdalaj az sie zesrasz. Mondeo 1.0. BMW z Bangladeszu. Zapierdalaj. Ani mru mru. Chinski Alpinestar, chinski Dainese, chinskie Michelin. Zapierdalaj! A jak cos sie zepsuje to cichutko do znajomych mechanikow, cichutko... panowie nie bylo mnie tu, nie znamy sie, BMW super motor a Tomek trzeci dom buduje i sam nie wierzy w to co widzi...Kumlel DPF-y wycina i niebardzo wie co z kasa zrobic ![]() Bijcie brawo - pochowaja was w papierowych butach i trumnie z OSB
Ostatnio edytowane przez szynszyll : 17.10.2016 o 02:42 |
|
|
|
|
|
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2014
Miasto: Warszawa
Motocykl: XT660Z, HSQ701
Online: 1 tydzień 6 dni 22 min 18 s
|
Cytat:
Co do Twoich filozoficzno-mechanicznych przemyśleń, to pozostań mechanikiem, czyli pewnie tym co umiesz robić najlepiej. Nie staraj się uczyć życia ludzi w nowych BMW - mam wrażenie, że oni są dość dobrze do życia we współczesnym świecie przygotowani. Ucz się sam od swojego kolegi Tomka - i zamiast zaglądać ludziom do kieszeni, to bez zbędnej filozofii serwisuj nasze taiwańskie motocykle za dziesiątki tysięcy PLN-ów i buduj kolejne domy dla siebie i swoich bliskich. Wtedy na starość nie pochowają Cię w trumnie z OSB.
Ostatnio edytowane przez Arkan : 17.10.2016 o 12:40 |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: Rzeszów
Motocykl: CBR 600 F2, FZS 600, TDM 900, CBR 929, VFR 800Fi, RD04 '90, TT600R, DRZ 400
Przebieg: 65543
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 dni 13 godz 2 min 48 s
|
Cytat:
P.s. Sam mocno mysle nad Xem ,bo wydaje mi sie calkiem fajnym dualem. Obserwuje watek z coraz wiekszym zainteresowaniem
|
|
![]() |
|
|