![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Hajnówka
Motocykl: Ktm 690r bmw rt
Przebieg: mały
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 4 godz 45 min 20 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2013
Miasto: Poznan
Motocykl: RD04
Przebieg: kto wie
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 13 godz 24 min 9 s
|
![]() ![]() Jeszcze raz: u...j mnie to obchodzi z jakiego powodu ścieżka pieszo rowerowa została wytyczona (czy prawidłowo czy nie - można podyskutować w innym wątku), ale skoro już wytyczona jest to absolutnie nie zgadzam się na organizowanie tam "na lewo" rajdu enduro. Co innego jak się przejazd jakiś przez przypadek zdarzy bo innej drogi nie ma - trudno, w mieście nawet czasami trzeba chodnikiem 100 m przejechać ![]() Lepiej - jak się wczytasz w opis niektórych z tych parków (narodowych i krajobrazowych) - to ścieżki rowerowe i piesze są wytyczone - ale są rozdzielne, i jest ZAKAZ WJAZDU ROWEREM NA ŚCIEŻKĘ PIESZĄ - fajnie więcej miejsca dla enduro będzie ![]() I żeby wątek rajdu na Ukrainie zamknąć - nie ja z tym porównaniem wyjechałem - śledzę tren wątek i zdjęcia i chętnie bym pojechał, może w przyszłym roku się uda pojechać. Pozwalają to fajnie - też to wykorzystam. Jak jednak komuś się to skojarzyło i go sumienie pali - sam musi sobie z tym poradzić - winny jest jego mózg i jakiś tam w niem ośrodek skojarzeniowy ![]() Dobra - ładna sobota się zapowiada - lecę rozłożyć grila na wytyczonym torze motokrosowym.
<br> Kiedy jest najciemniej, wtedy błyska znów nadzieja. Tolkien. Ostatnio edytowane przez Mallory : 23.04.2016 o 07:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
“LT Enduro season opening 2016”, 2016 April 16-17 | Drak'as | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 07.03.2016 15:01 |
Majówka 2016 Bieszczady + Praga po trasie.. | jack72 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 12 | 12.01.2016 11:53 |