![]() |
|
Archiwum Tylko do przenoszenia starych postów |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Sanok
Motocykl: EXC, ST 1300
Przebieg: rośnie
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 9 godz 41 s
|
![]()
Akurat podbicie mam małe i stopę wąską - z butami nigdy nie mam problemów.
A czy takie buty ktoś użytkuje? w Stanach można kupić za 200 zielonych http://allegro.pl/buty-mx-enduro-cro...603785465.html
#2 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: oby złodziej kulasy połamał
Przebieg: :(
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 18 godz 11 min 26 s
|
![]()
Ja mam tcx pro 2.1 właśnie i nie zamieniłbym tych bucików na żadne inne. Parę razy już mi stopę uratowały przed strzaskaniem (haczenie o głaziki). Do tego są lekkie i ogromny plus - but wewnętrzny.
Wytrzymałość i konstrukcja mega. W dodatku pomimo braku ozawiasowania porządnego daje się w nich chodzić (a doświadczenie pokazało że nawet zwiedzać - przebiegłem w nich starówkę błękitnego miasta w Maroku - ciągle po schodach i nie zabiłem się).
#3 |
Michał
![]() |
![]()
No właśnie crosfajery nie mają butów wew. i jest to super plus - bardzo wygodne i nie kaloszowate a przy tym bezpieczne. Da się prawie normalnie chodzić. Mam i polecam. SG też na pewno będą dobre.
Miałem krótko buty A-stars tech 10 i bez porównania dla mnie. Plastykowe buty wewnętrzne i ogólnie kalosz.. |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: oby złodziej kulasy połamał
Przebieg: :(
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 18 godz 11 min 26 s
|
![]()
Mhv - sorki, ale z twojej wypowiedzi nie wynika wprost czy but wewnętrzny to twoim zdaniem plus czy minus
![]() ![]()
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Gdzie przymierzyć/kupić w Wawie SIDI crossfire | zombi | Archiwum | 6 | 07.10.2011 10:18 |