|   | 
 | |||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  21.10.2015, 21:46 | #1 | 
|  |   

To ja dziękuję. Piękne słowa.  Aby przeżyć choć część tego, o czym piszesz, na pewno trzeba być offline. Nie tylko od sieci... 
				__________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam, gdzie chcą | 
|   |   | 
|  22.10.2015, 00:17 | #2 | 
|  |   

Jagienko- jak najbardziej się da pojechać na urlop bez telefonu, tylko trzeba zmienić pracę!  Niestety jest coś za coś- jeśli pracujesz na wysokim stanowisku i dobrze zarabiasz to też oczekiwania pracodawcy i klientów są wysokie- chcą byś była dostępna zawsze. Płacą i wymagają. Ja mam to szczęście, że jak mam wolne to mam wolne i basta! Nikt nie dzwoni, nie zawraca głowy duperelami i mogę spokojnie wyłączyć telefon na cały czas urlopu, co z resztą często robię. Tylko taka mała różnica- ja nie pracuję w straży tylko jestem strażakiem. Non- stop. 24h. Więc czasem nawet w trakcie urlopu,nie zmuszany przez nikogo, muszę popracować. Robię to jednak zawsze z ochotą i bez marudzenia- bo to nie tylko praca- to też pasja. | 
|   |   |