| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 

![]() Zarejestrowany: Nov 2014 

Motocykl: CRF1000 

Online: 3 dni 19 godz 48 min 57 s 
				 | 

W jakim sensie silnik kicha? LC4 nie jeździłem, ale wibracje, kultura pracy czy agresywne oddawanie mocy to dla mnie żadna wada, te ostatnie to może być nawet zaleta po przyzwyczajeniu du mułowatości trampka. Oczekuje sprzętu z charakterem, ale nie takiego co trzeba serwisować co chwile albo zmieniać olej co 3tys km...  

Jak nie zaryzykujesz, nic nie ugrasz, ta misja niestety będzie trudna, jeśli zamiast mózgu masz kilo gówna!  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#2 | 

![]() Zarejestrowany: Mar 2008 
				Miasto: Krakuff 

Motocykl: RD07a 

Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 22 godz 59 min 54 s 
				 | 

Kicha akurat w tym sformułowaniu miało oznaczać ,że to nie problem. Dla mnie była kiera nie do opanowania. Ale Fundriver sobie bez problemu z tym radził. Zresztą przed ostatnim Marokiem kupiłem DR650 se , pekaes przygotował , oleje pozmieniał...ale nie dało się na tym jeździć.. Ostatecznie wziąłem po raz 4 Afrykę na wyjazd. Dopiero po zmianie zawiechy DR ka zaczeła się prowadzić. Mam taki tor testowy w Beskidzie niskiem koło miejscowości Ropki... Jak dam tam radę odkręcić na maksa to znaczy że jest oki. Afri tam ino śmiga ..Zakupiłem do tyłu  ohlinsa do Dr-ki ale miał gówniana sprężyne (50 niutonometrw) i nie było zupełnie jazdy...WP ek za to dawał bez problemu 130km/h ...

| 
| 

| 

| 
![]()  | 

| 

|