|
|
|||||||
| Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
![]() |
Ja mam w tej chwili zestaw TKC, ale tył jest na wykończeniu. Chciałem zmienić właśnie na Mitasa, ale czytam ostatnio bardzo dobre opinie o Metzeler Karoo 3. Podobno bardzo przyjemne do jazdy i ciche na asfalcie. Dzięki dużej odległości między "pasami" (kostkami tego nazwać nie można), łatwo oczyszcza się z błota. Planuję ją wypróbować.
![]() Niestety mój budżet nie przewiduje opony na sam wyjazd. Chcę na niej polatać przynajmniej do końca sezonu, a po Rumunii będą głównie dojazdy do pracy po czarnym ![]() krzysek99, pewnie, przyłączaj się
Ostatnio edytowane przez mroova : 19.04.2014 o 01:05 |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Trzeba by odświeżyć temat. Z ostatnich postów zebrałem ponownie grupę drugą. Jeżeli coś się nie zgadza lub się zmieniło, to poprawiajcie:
1. mroova, Warszawa, XT660Z Tenere, na kołach 2. Graz, Warszawa, F650, na kołach 3. DeKa, Oslo, 625 SXC, na lawecie 4. krzysiek99, Siedlce, RD07a, na kołach 5. magrafb, Olsztyn, ?, na lawecie6. Waldemar, Olsztyn, WR450, na lawecie Na tyle osób na pewno przydadzą się dwie kuchenki. Poza tym do samochodu możnaby zabrać też inne zdublowane dobra wspólne. Dopisujcie się do listy: Camping Kuchenka gazowa lub benzynowa (MSR, Primus etc) - DeKa (butelka 450g) Siekierka mała - mroova Części i materiały Łyżki do opon - DeKa Dętki i zestaw naprawczy proponuję, żeby każdy wziął indywidualnie Kompresorek - mroova Zestaw naprawczy linek sprzęgła i gazu Szeroka taśma zbrojona - GRAZ Komplet zapasowych śrubek (różne rozmiary) Klej epoksydowy (2Skladnikowy) + kropelka - GRAZ WD40, tubka smaru łożyskowego, tubka silikonu Nawigacja Mapy ogólne - mroova - mam 1:700000 z 2008 roku, jak ktoś ma nowszą to lepiej i szczegółowe papierowe Przewodniki + mapa - GRAZ |
|
|
|
![]() |
|
|