|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
no zumo jest bajka ale
mapy tylko garmina, i te odblokowaynia sranie. NT nie NT itd. koszt z kosmosu. ale OK to fajny sprzęt z drugiej strony medion jak pisze Kazmjir ![]() moze tam miec te same mapy co w garminie. te bazowe miomap z 2008 da rade w 99% potrzeb. itd ja nie mam mediona tylko mio. troche lepszy i nimimalnie droższy. 300zł w biedronce. i działa na nim automapa garmin Igo tom tom i mio. odwtarzacz mp3 avi jpg. gierki przeróżniasta poczynając od karcianych kończąc na strategietach jak simcity 2000 ![]() aha no i działa szybciej niz garminy jakie mialem w ręku bo ma procek 400MHz. po zjechaniu z trasy rekalkujule w 0,5sek. moj garmin raczej na wyscigi go nie pokona ![]() Ostatnio edytowane przez rambo : 25.12.2008 o 19:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: domem jest mój cały świat
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 4 godz 45 min 56 s
|
![]()
Joł tez wlasnie mysle nad GPS-em na azymut tyle ze Oregon 300 moze ktos miał cos z nim do czynienia ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 2 dni 18 godz 16 min 56 s
|
![]()
Tutaj jeszcze raz napiszę , dla mnie dostępność map jest bardzo duża , oprócz komercyjnych istnieją darmowe w formie easy , gdzie instalacja polega tylko na zainstalowaniu na komputerze, po bardziej skomplikowane gdzie należy użyć dodatkowego programu do wysyłania plików IMG do odbiornika. W drugim wypadku wkraczamy w dziedziny które są ulubione przez fanów komputerów.
Dla przykładu darmowa mapka ściągnięta z internetu ![]() PozdrawiaM
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |