|  | 
|  07.03.2014, 21:11 | #1 | 
|  Zarejestrowany: Nov 2010 Miasto: Bialystok I Akalice 
				 Motocykl: AT RD07a; XR600R   Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 3 godz 37 min 36 s |   

Panowie, a jak wrażenia ogólne? solidne to wykonane? wygodne? stosunek jakości do ceny? nie ociera szybka/blenda o nic przy otwieraniu? czy szyba w pełnym otwarciu nie włazi w pole widzenia? czy wkręty trzymające daszek to metal czy plastik? robiliście próbną jazdę? nie gwiżdże przez te nieszczelności? | 
|   |   | 
|  07.03.2014, 21:34 | #2 | 
|  Zarejestrowany: Aug 2011 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: oby złodziej kulasy połamał Przebieg: :(   Online: 3 tygodni 1 dzień 18 godz 11 min 26 s |   

Szybka odstaje o 1mm-1,5mm w okolicach nosa. Śruby mocujące daszek - dwie aluminiowe, jedna plastik Szyba otwarta nie wchodzi w pole widzenia i nie obciera (przynajmniej przy tak ustawionym daszku jak mam fabrycznie) Śruby mocujące szybę - dwie aluminiowe Śruby mocujące zawias - dwie plastikowe. Jedną już złamałem przy dokręcaniu. I niestety nie jest to rozmiar 5,8mm - za wąska. Pewnie 6 mm. Mam plan kupić taką alu i ją przyciąć i wkręcić zamiast tych plastików, teoretycznie powinno "robić". Mam nadzieję tylko że nie rozwalę gwintów, bo wtedy będzie cienko. Ogólnie wykonanie hmmmm..... warte ceny. Tak powiem. Chcesz kask za 600 pln to masz jakość za 600 pln. Jest dobry ten kask tylko ciężki jak diabli. 
				__________________ ------------------------------------------------------ XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ------------------------------------------------------ | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Zamówienie zbiorcze na buty BMW GS2 | afrykanin | Archiwum | 50 | 15.11.2012 11:11 |